2777
2789

سلام دوستان. واسه ناحیه بیکینی وزیربغل موم گرم خوبه یاسرد؟

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

من موم گرم می زدم اصلا خوب نبود تصور کن با اون شدت درد همه موها رو نمی کند و باید چند بار می زدی بعد ...

یعنی کلا موم خوب نیست؟

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه این راه ها رو رفتم با وکس بهتر کنده می شه ولی اونم در طولانی مدت خیلی هزینه بر هست

راستش اپیلیدی خیلییییی درد داره. نمیتونم انجام بدم.

گفتم شاید موم بهترباشه

راستش اپیلیدی خیلییییی درد داره. نمیتونم انجام بدم.گفتم شاید موم بهترباشه

اپیلیدی خوبیش اینه که سریع تر هست و دردسرش کمتر هست 

من با اپی لیدی هم اونجا رو تا یک سال می زدم.  ولی به نظرم این کار نکن روی اعصاب تاثیر می زاره 

اپیلیدی خوبیش اینه که سریع تر هست و دردسرش کمتر هست من با اپی لیدی هم اونجا رو تا یک سال می زدم. ول ...

واسه درداپیلیدی چکارمیکردی؟

واسه درداپیلیدی چکارمیکردی؟

می تونی پماد بی حسی لیدوکایی یا زایلاپی بزنی. 

ولی آه می تونی برو لیزر.   من از همه این راه ها که خسته شدم الان دارم می رم لیزر.   تصور کن تو این چند سال چقدر پول موم و وکس و دستگاه و اپی لیدی و پماد بی حسی و ژیلت و ... دادم.  اگه همه این پول ها رو از اول داده بودم لیزر. آنقدر هم تو این چند سال درد و اذیت تحمل نمی کردم