2777
2789
عنوان

ولی این زندگیی نبود که میخواستم

120 بازدید | 5 پست

دوست داشتم صبح تا شب سرکار بودم البته نه هر کاری یه کار خیلی پر پول 

خونه داشتم از خودم تو خونه خدمتکار داشتم خسته از کار میومدم همه چی حاضر بود غذا ی خوشمزه روی میز 

غذامو میخوردم تشکر میکردم میرفتم میخوابیدم 

فرداش که مثلا تعطیل بود با دوستام میرفتیم سفر خارج کلی پول خرج میکردیم کلی خوشگذرونی 

یه پارتنر پولدارم داشتم که عاشقم بود هرازگاهی هم با اون وقت میگذروندم 

هعییییییی

الان یه زندگی معمولی دارم یه همسر معمولی خونه زندگی معمولی با یه بچه کوچیک که از وقتی به دنیا اومده شغلمم از دست دادم و خانه دار شدم و فکر نکنم که دیگه شاغل شم چون قصد داریم سه چهار سال دیگه یکی دیگه هم بیاریم و کارم بشه بچه بزرگ کردن ...

تو یه چیزی برنامه ریزی می کنی دنیا یه چیز دیگه واست اماده کرده 

قرار نیست پر درامد ترین شغل دنیارو داشته باشی خیلی ها حتی یه شغل ساده هم ارزوشونه 

بچه هم که خودت اوردی پس نمی تونی بابت گلایه کنی

همه چیز رو نمی تونی با هم داشته باشی... باید بعضی چیزا رو فدای بعضی چیز های دیگه بکنی

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

اگر قرار باشه ادم تو رویا زندگی کنه ماها رویاهای خیلی قشنگتری داشتیم 

ولی فقط اینو بهت بگم که زندگی الانت ام رویای خیلیاست 

الان یه زندگی معمول هم سخته اگر شما داری سعی کن ازش لذت ببری 

رویاها همیشه هست

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو یه چیزی برنامه ریزی می کنی دنیا یه چیز دیگه واست اماده کرده قرار نیست پر درامد ترین شغل دنیارو دا ...

منم همش داشتم غصه میخوردم از این شرایطم ک با بچه کوچیک دوباره باردار شدم و دنیا رو سرم خراب شد

اگر قرار باشه ادم تو رویا زندگی کنه ماها رویاهای خیلی قشنگتری داشتیم ولی فقط اینو بهت بگم که زندگی ا ...

خیلی سعی میکنم لذت ببرم ولی نمیتونم نمیدونم چه مرگمه به خدا که زندگیم آرزوی خیلیاست اینو حتی خیلی ها تو روم میگن ولی من خودمو با آدمایی که یه درصد جامعه هستن مقایسه میکنم با بلاگرای پولدار و...

خیلی سعی میکنم لذت ببرم ولی نمیتونم نمیدونم چه مرگمه به خدا که زندگیم آرزوی خیلیاست اینو حتی خیلی ها ...

این طبیعیه ادم دلش میخواد ولی واقع بین باید باشیم 

اینستا و مجازی هم دامن میزنه به این حسات 

میتونی شروع کنی از چیزاز کوچیک زندگیت واسه خودت شکر گذاری کنی 

مثل راجب بچه ات راجب شوهرت و ..و برا خودت عزیزشون کنی و تلقین کنی که بهترین حالت ممکن هستن 

و مقایسه نکنی .مقایسه با هیج کس حتی کسی که زندگیش شبیه توهه اشتباهه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی