2777
2789

سلام 

من ۳ هفته است رژیم کالری شمار گرفتم 

۸۳ بود الان ۷۹ هستم 

روزانه مجازم ۱۹۵۰ تا مصرف کنم 

اما من ۱۰۰۰ تاشو مصرف می کنم .

این مضر نیس برام .میگن اگه همون میزانو که مشخص شده رو مصرف نکنی تبدیل به چربی میشه .

انقدم کم نکردم تقریبا هفته ای ۱.۵ کیلو 

میخوام ماه بعدم برا بارداری اقدام کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟

اون عدد. ۱۹۵۰برای تثبیت  وزنه فکر کنم.اون قدر بخوای بخوری وزنت تثبیت میمونه.شما بایو ۱۲۰۰تا ۱۳۰۰میخوردین 

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره پیش یه متخصص تغذیه بری تا هم بتونی رژیمتو بگیری هم اقدام به بارداری کنی هم مشکلی برات پیش نیاد

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
بهتره پیش یه متخصص تغذیه بری تا هم بتونی رژیمتو بگیری هم اقدام به بارداری کنی هم مشکلی برات پیش نیاد

رفتم اما بیشترشون دارو میون دوس ندارم  بعد چند ماه برمیگرده

این عدد ۱۹۰۰ یعنی با همین وزن و میزان فعالیت این مقدار کالری مصرف کنی وزنت ثابت میمونه خب باید کنتر مصرف کنی که وزن کم کنی یا فعالیتت بیشتر کنی ولی میگن زیر ۱۲۰۰ روزانه به بدن ضرر میزنه

شما رو ۱۲۰۰ ببند وقتی به وزن ایده الت رسیدی میری رو تثبیت یعنی با وزن جدید کالری که میگه استفاده کن یک ماه بعد یه ماه تثبیت اقدام به بارداری کن

حتما قرص ویتامین و ... هم بخور مشکل پیدا نکنی

این عدد ۱۹۰۰ یعنی با همین وزن و میزان فعالیت این مقدار کالری مصرف کنی وزنت ثابت میمونه خب باید کنتر ...

پس ۱۲۰۰ مصرف کنم 

من فقط این ماه میخوام رژیم باشم 

اونم یکم پهلو دارم میگم باردار شم میشه تو پ شکمم

اندامم استخونی وپره .۱۵ ساله ورزش حرفه ای میکنم .

۲ ساله که کنار گذاشتم .

۶ ماه آهن وb12 هم مصرف میکنم

هر ۷۷۰۰ کالری که از اون میزان که برات تعیین شده کمتر مصرف کنی ۱ کیلو کم میکنی اما میخوای نتیجه بهتر ...

آها چه خوب ممنونم 

هیچوقت رژیم نگرفتم اشنایی ندارم

خواهش میکنم عزیزم  کالری شماری خ خوبه خواهر من باش ۲۰ ک کم کرد برهم نگشت

قبلنا چون ورزش میکردم خوردنم مهم نبود 

راستش شیکمومم😣

اما الان که بدنم به ورزش عادت کرده ابم میخورم چاقم میکنه ۷۰ کیلو بودم خیرسرم