2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچه از دوست رسد نیکوست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وای خوشبحالش .ولی تو هر چیم بخری بازم پیششون عروس باقی میمونی اینو یادت باشه .یروزی میزنن تو ذوقت

اینو میدونم ! من هیچوقت خواهر خواهر شوهرم یا دختر مادرشوهرم نمیشم ولی خب سعی میکنم خوب رفتار کنم. 

عزیزم کادوت خوبه و مناسب سنش هست

با اجازه استارتر، میشه یه نظر هم برای مشکل من بدین؟

من ی خواهرشوهر دارم که مهربونی میکنه بعد یه مشکلی ناراحتی ای چیزی پیش بیاد تنا تند منت خوبی هاشو میزاره

حالا چند روز دیگه تولد منه، من برای تولدش پول داده بودم میدونم که می‌خواد جبران کنه حالا یا کادو یا کیک میگیره

ولی اصلا نمیخوام امسال چیزی برام بگیره چون بعد ها منتش رو میزاره و من بدم میاد

به نظرتون چیکار کنم کادو نگیره برام؟ به زبون بیارم؟ یا چی؟

عزیزم کادوت خوبه و مناسب سنش هستبا اجازه استارتر، میشه یه نظر هم برای مشکل من بدین؟من ی خواهرشوهر دا ...

عزیزم وقتی این اخلاقش تو شخصیتش باشه، تو نمیتونی با کادو نگرفتن کنترلش کنی ! 

چون به هر حال اون چیزی رو پیدا میکنه که سرش منت بزاره. ولی خب محض اطمینان بهش بگو با مراعات بگو چیزی نیاره (طوری که ناراحت نشه) بعدا اگر دعوا شد به روش بیار که این اخلاق منت گذاشتنت باعث شده حتی آدم حتی برای تولدش هم نخواد خیرت بهش برسه ! یه منت تو بزار اینحا 🤭 

البته بنظرم بهترین راه قطع ارتباطه 

عزیزم وقتی این اخلاقش تو شخصیتش باشه، تو نمیتونی با کادو نگرفتن کنترلش کنی ! چون به هر حال اون چیزی ...

به هرحال با خواهرشوهر نمیشه قطع ارتباط کرد من فقط میخوام یه سری حد و حدود ها رعایت بشه، درسته اون ب هرحال منت میزاره چون اخلاقش اینه، ولی میخوام از همین کادوی تولد شروع کنم اصلا دلم نمیخواد الان بهم کادوی تولد بده، نمیدونم یا به خودش بگم یا به شوهرم بگم، باهاش هماهنگ باشم بگم این هفته نه من برم اونجا نه اونا بیان اتفاقا خونمون تو وضعیتی هم هست ک نمیشه مهمون بیاد و همینو میتونم بهونه کنم، وقتی همدیگه رو نبینیم کادویی هم رد و بدل نمیشه این کار بهتر نیست؟؟

چرا بهترهراست میگی نمیشه قطع کرد

پس همین کارو میکنم با شوهرم هماهنگ میکنم

میگم اگه خواستن بیان بگو خونه نیستیم چون یه سری وسیله‌ها رو جمع کردیم، اگه به منم زنگ زدن گفتن بیا اینجا میگم خونه ی مادرم اینا هستم