2777
2789
عنوان

دخترای شیطون با سیاست راهنمایی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 43 پست

اینجور ادمها اتفاقا خیلی خسیس میشن تازه هم ایفون رو مفتی نمیده بهت بهتره اصلا از این کارا نکنی و باهاش اصلا دوست نشو ولش کن بره یه پسر دختره رو بخواد زمین و زمان رو به  هم میدوزه تا بگیره ول کن نمیشه با این کارا درست نمیشه به خودت شخصیت بده فقط بخاطر تفریح میاد هدفش ازدواج نیست

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
چیکاره بوده😂این رقم برای سازمانای بزرگم قفله

وارد کننده قطعات ماشین و عمده فروش بساز بفروش هم هست چندتا لباس فروشی هم داره

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور ادمها اتفاقا خیلی خسیس میشن تازه هم ایفون رو مفتی نمیده بهت بهتره اصلا از این کارا نکنی و باه ...

منم نمیخوام با همچین آدمی ازدواج کنم فقط چون اون زمان که منو پیچوند خیلی شکستم، میخوام جبران بشه همین

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
کلا تاپیکاش این مدلیه معلوم نیست راست و دروغش بیخیال 😂

این گردش مالی طرف گیر دارایی میفته هفت جد و ابادش میاد جلو‌چشمش.

ماهی ۲۰۰ میلیارد.طرف میشخ اختلاسگر احتمالا  .اگر همچین شخصی وجود داشته باشه اولا تو ایران نمیمونه دوما بخاطر مسایل امنیتی اجازه نداره رقم‌درامدشو‌بگه.

بچه گیر اورده

دوستش داری

دوسش داشتم واقعا مث یه پرنسس باهام رفتار میکرد تا اینکه سرد شد و بعد فهمیدم با یکی دیکست الانم یه جورایی فقط میخوام دل خودمو خنک کنم همین

وارد کننده قطعات ماشین و عمده فروش بساز بفروش هم هست چندتا لباس فروشی هم داره

یاد ی بنده خدایی افتادم.

شوهرش با اسم نمایشگاه دار اومد جلو.

ازدواج کردن.بعد فهمیدن طی کش اونجا بوده😂

دوسش داشتم واقعا مث یه پرنسس باهام رفتار میکرد تا اینکه سرد شد و بعد فهمیدم با یکی دیکست الانم یه جو ...

اونم دوست داره فقط برای خوش گذرونی ی مدتی رفت خودت گفتی بازم برگشته پس مشخص دوست داره

این گردش مالی طرف گیر دارایی میفته هفت جد و ابادش میاد جلو‌چشمش.ماهی ۲۰۰ میلیارد.طرف میشخ اختلاسگر ا ...

دوست من شما این پولا ندیدی دلیل نمیشه نباشه، بعدم خودش بمن نگفت خودم یواشکی از تو داشبورد ماشینش دفتر حسابرسیش رو چک کردم

یاد ی بنده خدایی افتادم.شوهرش با اسم نمایشگاه دار اومد جلو.ازدواج کردن.بعد فهمیدن طی کش اونجا بوده😂

من قرار نیست با کسی ازدواج کنم

اونم دوست داره فقط برای خوش گذرونی ی مدتی رفت خودت گفتی بازم برگشته پس مشخص دوست داره

دیگه برام فقط یه گزینه اس

از من می‌شنوی کلا بی خیالش شو 

با عرض معذرت اما اینجور که بوش میاد این آقا داره از شما به عنوان زاپاس استفاده می‌کنه دو روز دیگه هم قطعا باز ولت می‌کنه می‌ره سراغ یکی دیگه 

به نظرم عزت نفست خییلی ارزشمند تر از یه آیفون یا هر چیز دیگه ایه

کلا ردش کن 

البته این فقط یه پیشنهاد خواهرانه بود وگرنه در آخر تصمیم گیرنده خود شما هستید ☺️

از من می‌شنوی کلا بی خیالش شو با عرض معذرت اما اینجور که بوش میاد این آقا داره از شما به عنوان زاپاس ...

عزیزم که چقد مهربونی، چون تک تک حرفایی که زدی رو خودم میدونم این ادم حقش نیس بی ضرر بره، بزار حداقل برا بعدی ها بترسه، عزت نفس منم که به اندازه کافی نابود شده