2777
2789
عنوان

پسرم جمله نمیگه

132 بازدید | 18 پست

کلا به حرف زدن علاقه نداره دوماه دیگه دوسالش میشه هزینه های کاردرمانی هم زیاده بخدا افسرده ترینم مثلا شیر میگه جیجی میگه آب میگه هام هام یا بیا میگه خیلی باهوشه باهاش حرف میزنم می‌فهمه میگم بخواب بلند شو متوجه میشه بعد بعضی اوقات گوشی مو میدم یه بازی فکری ریختم واسه بچه های ۴سال به بالاست قشنگ شکل ها یا رنگ هارو می‌شناسه اما صحبت نمیکنه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرا کلا تو حرف زدن تنبلا.مجبورش کن، تا مثلا آب کامل نگفت بهش نده.اشاره کرد بگو، کامل اسمش رو بگو تا ...

دیشب آب میخواست گفت آبه آب

فداسرت قشنگم . پسر خاله ی مامانم کوچولوعه آبان امسال میشه ۴ سالش هنوز جمله نمیگه فقط مامان بابا آبجی همین ! تازه داره می‌بره گفتار درمانی خیلییییی بهتر شده باید با بچه سر و کله بزنی تا به حرف بیاد نگران نباش تا سال دیگه نشد ببرش گفتار درمانی بچه ها باهم فرق دارن پسر من یکسال و خورده ای قشنگ صحبت می‌کرد بچه داداشم سه سالگی . 

گوشی و تلویزیون ممنوع 

کتاب براش بخون 

هرکاری انجام میدی بگو 

مثلا الان شلوار تو می‌پوشم شلوارت آبیه 

این ماشین رنگش زرده خیلی بزرگه بهش میگن ماشین سنگین‌‌‌ 

تکرار خیلی تاثیر داره،ژنتیک هم مهمه 

البته یه نکته ی خیلی مهم هست که به بچه ها غذای شب مونده ندیم بخوره....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خواهرزاده منم تیر دوسالش میشه جمله که هیچی روهم دیگه ده تا کلمه هم نمیگه

ولی ما ارثی دیر زبون باز میکنن بچها براهمین برامون عجیب نیس

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

زیاد باهاش حرف بزن ...بچه هایی که زیاد باهاشون صحبت میشه و در کارهات مشارکت میکنن بهتر زبون باز میکن ...

خیلی بهم دوست داره کمک کنه باهام کیک می‌پزیم بعد بالش میاره میده بهم

بازی درست میکنه؟ ارتباط عاطفی باهات داره؟ زبان بدن داره؟

آره 

مثلا یه چیز میخواد دستمو میگیره می‌بره پیش همون مثلا شیر میخواد می‌دونه توی ماکروویو می‌زارم شیرش گرم بشه می‌بره جلو ماکروویو