2777
2789

مامانم ب هر کی ک میرسه

به من میگه دخترش(یعنی دختر بابام ) فلان کرد 

بابامم میگه بچه هات

یکی ب من بگه من بچه کی ام 

چرا وقتی بدنیا میارید مسئولیت قبول نمی کنید

همیشه منو مسخره میکنن

بابام میگه درس نخون برو اداره کار کن برو منشی شو

مامانم میگه تو چطور میخوای وکیل شی وکیلی شغل ف.اسدیه  البته به دور از وکلا

بگین با این رفتارشون چیکار کنم😢😢😪😭

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیششون خیلی بچه نیستی و کارات بچگونه نیست؟چرا این حرفو میزنن مگه چیکار میکنی

۱۸

نه بخدا درس میخونم اهل رل اینا نیستم خرجمم کمه

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

من وقتی کار درستی می کردم این می‌گفت بچه ی کنه اون می‌گفت بچه منه ولی خدا نکنه کاری رو خراب میکردم

من خرابکاری اینا نمی کنم فقط دعوا ک میکنن من به مامانم هشدار میدم ک اینکار رو نکن میگه لنگه باباتی داری از اون طرفداری میکنی اما قبول نمیکنه ک من هرچی میگم بخاطر خودشه

تو قبول شو،برات جورابتم میشورن،الان کلا رو هوان، نمیفهمن چی میگن

پارسال اینا بابام گفت حقوق آزاد بخون

آزاد نرفتم اما دارم حقوق میخونم

میگه تو کاری نمیشی

دارم با شکنجه و خون درس میخونم تا خودمو نجات بدم

از روی طنز میگن یا جدی

ن بابا جدی

مامانم به من میگه ایشالا ط.لاق بگیری

حالا من که نه خواستگار دارم و نه ازدواج کردم

چنین مادری آیا این بچشو میخواد

هی میگه فلانی گفته واه واه چ دختری داری

اما خداشاهده نه اهل رلم سرم پایینه درسمو میخونم 

ن بابا جدیمامانم به من میگه ایشالا ط.لاق بگیریحالا من که نه خواستگار دارم و نه ازدواج کردمچنین مادری ...

بنظرم باهات شوخی میکنن یا اگر که جدی می گن زیاد توجه نکن حرفشون بهت آسیبی نمی رسونه

برا اینا یه دختر هرزه ی خراب لازم بود تا قدر دختر خوب و درس خونی مث تورو بدونن

بهم میگه دختر خیابونی از تو شرف داره

همش عیب ظاهری م رو میزنن تو سرم

هر چی مریض میشم بابام بهم میخنده زیر سرم مریضم بابام میگه لذت میبری از سرم زدن