2777
2789
عنوان

مادرم کلید خونمو گرفته

543 بازدید | 33 پست

من پریشب عروسیم بود .

دیروز صبح هم پاتختی . بعد از اینکه مهمونا صبحانه ی پاتختی رو خوردن و رفتن مادرم موند که کمک کنه . من ظرفارو ریختم تو ماشین و کار خاصی نداشت فقط چند تا ظرف بود که میخواستم سری دوم بزارم تو ماشین  و یه جارو برقی نیاز داشت تو حال . 

قرار بود ناهار بریم خونه پدر شوهرم اونجا شام عروسی اضاف مونده بود بخوریم همه بودن .

خلاصه من به مادرم گفتم مامان تو برو من میخوام ناهار برم بیرون کار خاصی نمونده اینارو اومدم انجام میدم اونم اصرار که کلید خونه رو بده به من من خودم کارارو میکنم بعد درو قفل میکنم میرم . منم هی گفتم نه نمیخواد و....

بعد خلاصه چون خیلی اصرار کرد کلیدو دادم . حالا رفتم برای ناهار و اومدم خونه دیشب مادرم اومده زنگ زده که کلید واسه من باشه تو برو واسه خودت یه کلید دیگه بزن . چون خونتون ایفون نداره شماهم تلفنتونو جواب نمیدید من سختمه . ( چندین بار قبل عروسی بهم گفته بود کلید بده من هم گفتم نه ) و الان با این فن از من کلید رو گرفت . و هم من هم شوهرم مخالف شدید هستبم چون بخاطر دخالت ها زودتر خونه ساختیم و الان باز دارن از  یه راهی نفوذ میکنن .

و اینکه من برای پاتختی هدیه اینا گرفته بودم گزاشته بودم تو کابینت . 

از طرفی هدیه های عروسی که شوهرم گرفته بود و چند تا شاباش توی کشوی اتاق خواب زیر لباس قایم کرده  بود . که شوهرم مثل اینکه از قصد اون هدیه هارو از زیر لباسا به روی لباسا منتقل کرده تا مادرمو امتحان کنه( وقتی میخواستم کلید رو بدم قبلش از شوهرم مشورت گرفتم)  بعد مادرم رفته اون پول پاتختی رو از  کابینت درآورده گذاشته تو کشو بعد مثل اینکه پولی که از  قبل برای هدیه عروسی بوده رو هم رفته شمرده . چون بهم گفت اون سکه و پاکتایی کع تو کشو اتاق خوبت بود رو کی داده؟؟ بعد اومده میگه با اونا رو برای خودت طلا بخر و... یا چمیدونم دکوری و ... یعنی  اینکه کلید گرفته خونه رو هم میگرده و امار همه چیو داره من با چه فنی ازش بگیرم؟؟

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مادرت راحت باش

حرف بدی نزده که

من مادرشوهرم این کارها رو می‌کرد تازه طلبکار هم بود ک خونه پسرمه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ولی دیگه شوهرتو لوس نکن. یعنی چی پولارو گذاشت فلان جا که مادرمو امتحان کنه؟ به شوهرت بگو درسته کار مامان من جالب نبود که کلید رو گرفت ولی دیگه دزد ک نیست. مادرتو کوچیک نکن. 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
وا شاید شما تو اتاق خوابتون باشید یهو مادرت در رو باز کنه بیاد تو.‌‌‌.‌ به نظرم وقتی...... در اتاق ...

اصلا نمیخوام کلید دست مادرم باشع . چون تو همه چی دخالت میکنه شوهر من ساعت ۸صبح میره سر کار و ناهار میاد خونه و ظهر دوباره میره سرکار تا ۸شب . تو این مدت من تنهام  و یا خوابم یا خونه کثیفه و مادرم جزو اوناییه که بیاد و هی بگه چرا خوابی؟  شوهرت هیچی نمیگه؟؟ بعد بگم شوهرم مشکلی ندارع میگه خوشبحالت  بابات که هی به من گیر میده .

یا میگه مثلا اینجارو این مدلی کن اونجارو این مدلی  کن . 

بافسار شوهرتو تو دستت بگیر خرج بنداز گردنش و تیغش بزن درحالبکه  منو شوهرم اهداف مشترک داریم و  شوهرم خودش حواسش هست و خرید طلا زمانی مناسبه که تو یع پولی داشته باشی  و مشکلی نداشته باشی و اون پول هدر میره اگه دستت باشه پس طلا میخری .

ولی وقتی پول داری و نیازش داری چرا باید طلا بخری  و بندازی  دستت یا گردنت  و بعد خودت واسه یه قرون بیچاره بشی

اصلا نمیخوام کلید دست مادرم باشع . چون تو همه چی دخالت میکنه شوهر من ساعت ۸صبح میره سر کار و ناهار م ...

پس جوری که دلش نشکنه کلیدو بگیر

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
ولی دیگه شوهرتو لوس نکن. یعنی چی پولارو گذاشت فلان جا که مادرمو امتحان کنه؟ به شوهرت بگو درسته کار م ...

نه منظور شوهرم دزدی نبود . متوجه منظور نشدی .

مادر  من دخالت میکنه تو همه چی  شوهرم گذاشته که ببینه مادرم میره پولارو بشماره و سرک بکشه یا نه . که دقیقا مادر  من اینکار رو کرده .

وگرنه هرکسی باشه میره و میبینه ولی پول رو نمیشماره . 

چون اخه فکر کن کلید دست مادرمه درست وقتی الان رفته پولارو شمرده دوروز دیگه من تو کشو کاندوم بزارم میره اونارو میبینه  یا چمیدونم ...

و خب این یعنی  میاد کشو خونه رو میگرده .

و موضوع اینه که گفته بود کلید رو بدع تا من موقع رفتن در رو قفل کنم ولی وقتی من اومدم خونه خودم در رو باز کردم در قفل نبود