2777
2789

هنر خوبیه

یاد بگیری ارزش داره 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اره خودمم خوشم میاد هم اموزشش رایگانه هم به قول شما ادم یه هنری یاد میگیره

آدم هرچی یاد بگیره کمه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اگه نزدیکتونه که نخوای هر روز کرایه بدی بری بیای خوبهو سعی کن زیاد سرپا نایستی چون باعث ورم پاهات و ...

اتفاقا نزدیکمه ولی خب دیسک کمرو دارم هم این هم اینکه میترسم دوتایم نتونم دووم بیارم 

من دوست دارم این شغل رو کلا با اینطور شغل‌ها حالم خوبه 

درآمد کم هم فکر کنم چون تازه کاری طبیعیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من دوست دارم این شغل رو کلا با اینطور شغل‌ها حالم خوبه درآمد کم هم فکر کنم چون تازه کاری طبیعیه

اوهوم خودمم خوشم میاد ولی خب هر قشری هم میاد داخل مغازه. بله گلم تازه کارم ولی گفت مشتری زیاد بشه حقوقتم بیشتر میکنم