2777
2789
بدغذان که سختهبچه هام خیلی اذیت میکنن نمی دونم به کی رفتن

پسر من افتضاحهههههه غذای ما اینه عدسی ،لوبیا،رشته ماکارونی پخته شده بدون مایه،قورمه،پیتزا 🥴😖😫دیشب بردیمش رستوران میکه من غذای خونه میخوام خونه هم میاد هیچی😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می دونی تو کتاب من و کودک من نوشته بدغذایی معمولا در بچه هایی که رفاه تقریبا داشتن و مادر خیلی اهمیت ...

تا حدودی قبول دارم

ولی یکی از بچه هام از اوللل حتی شیر خوب نمی‌خورد وقتی غذا خور شد بازم بد خوراک بود منم مجبور بودم چیزی که میخواد رو بدم بهش الانم همچنان بد غذاس

تا حدودی قبول دارم ولی یکی از بچه هام از اوللل حتی شیر خوب نمی‌خورد وقتی غذا خور شد بازم بد خوراک بو ...

آره کاملا درست میگید 

اینو هم فراموش کرده بودم تو همون کتاب نوشته بود یسریا ژنتیکن خوش غذا نیستن بحث سر کسایی هست که غذا خوب می خورن منتها هر چیزی نمی خورن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
پسر من افتضاحهههههه غذای ما اینه عدسی ،لوبیا،رشته ماکارونی پخته شده بدون مایه،قورمه،پیتزا 🥴😖😫دیشب ...

اخ آخ باز ما منو مون بیشتره ولی بازم آدم میمونه چی بزاره

در طول هفته ماکارونی و مرغ و خورشت قیمه و قومه مابقی رو نمیخورن و سالاد الویه و پیتزا و پیراشکی و گاهی کوکو و شامی 

تمام 

قید تاکید بود به به😅

آره چون هم خوشمزه اس و هم چون انواع سبزیجات داره بسیار مفیده. 🌷

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

پس با این اوصاف بادمجون و گوجه درست کنی مثل خورش بریزی روی پلو هم نمیخورن؟!

گوجه بادمجون نه بابا کنارش مرغی یا گوشت میپزم خودمون گوجه و بادمجون با برنج اونام گوشت با برنج