2777
2789

سلام

تا حالا شده از خودتون بپرسید ما برای چی به دنیا اومدیم؟

آیا الکی و بدون هیچ هدفی خلق شدیم؟

آیا وظیفه خاصی داریم یا صرفا برای عیش و نوش و یا کار و سختی اینجا دور هم جمع شدیم؟

لطفا شما که جوان تری بیشتر به این سوال فکر کن

ماها چون سنمون کمی بالاست غرورمون اجازه نمیده واقعیت رو بپذیریم و با سرعت و تخت گاز لجبازی می‌کنیم.

نه مال، نه فرزد، نه همسر، نه شغل، نه شهرت به هیچ دردی نخواهد خورد اگر امروزمان بهتر از دیروز نباشد و دست خلق را نگیریم و نافرمانی خالق نکنیم. 🌸😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یه مسیر برای رسیدن به کامل شدن 

و این مسیر کسانی در این مسیر قرار میگیرند 

که مورد امتحان قرار بگیریم 

پس یاد بگیریم خوب باشم انسان باشیم 

با دیگران درست رفتار کنیم ....

قبلا میگفتم واسع رنج کشیدن 

بعد ک آگاهی خودم بالا بردم فهمیدم نصف بیشتر مشکلاتم بخاطر نبود اگاهی بود

ـصددرصد اگر الان مشکلی دارم بخاطر نبود اگاهی هست

و اینکه میگن برای تکامل حقیقته

یا محمد (ص) 

هر انسانی که ب دنیا پا میزاره

ماموریت داره کاری انجام بده

و تا اون کار مهم رو انجام نداده باید ب زندگی ادامه بده

...

اینو یکی از رفتگانم تو خوابم بهم گفت

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اگر به میزان کوچک بودن خودمون به نسبت سراسر جهان هستی شامل ستارگان و کهکشانها آگاه باشیم دیگه این تفکرات به سراغمون نمیاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

هر انسانی که ب دنیا پا میزارهماموریت داره کاری انجام بدهو تا اون کار مهم رو انجام نداده باید ب زندگی ...

تناسخ✅

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148