2777
2789
عنوان

تمیز کردن چودن گاز

116 بازدید | 6 پست

سلام شما چودن گاز و چجور تمیز میکنید؟؟من هر دفعه با لوله بازکن تمیز میکنم. ولی خیلی زود چربی میبنده. دوست دارم چدن ها هر روز برق بزنه و هیچ لک چربی نداشته باشه. ولی نمیدونم‌جنس چدن گازم بده یا از چی هست کلا هر دفعه زود لک چربی میگیره. همونروزم گه چرب میشه میخوام عادی با سیم طرفشویی بشورم چربی نمیره. فقط با لوله بازکن خوب تمیز میشه ولی مجدد کثیف میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سیف، ولی کلا باید غذا نپزی اگر میخوای هرروز برق بزنه😆 به فکر ریه ت هم باش

من میبرم تو تراس و تک لگن میچینم چدن ها رو بعدم میارم تو سینک میشورم. ولی خوب واقعا راست میگید.‌آشپزی نباید کرد.‌میتونم فویل بکشم کل گاز و حتی چودن هاش و فویل بکشم هر بار فویل ها رو عوض کنم و وقتی مهمون خواست بیاد فویل ها رو بریزم دور. بیشتر وقتی کسی میاد اذیتم دوست دارم لکی نباشه

فویل بزاری اونم باید هی عوض کنی چون اگه بمونه میچسبه به گاز و چدنت لکه و خراب میشه کلا .رو چدن که کلت خطرناکه اتیش سوزی میشه چکاریه همه همینیم گازامون مدام باید دستمون بگاز باسه مگه اینکه روش چیزی سرخ نکنی فقط بزاری بپزه دم بیاد .