2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم به بچم شیرخشک میدم

142 بازدید | 14 پست

یه پست تو اینستا دیدم یه مادر گفته بود شیرخشک بچش که تاریخ انقضا داشته رو داده بچش بچش چمد بار بالا آودره بغدا فهمیده فاسد بوده  از وقتی اون پستو دیدم بهم ریختم بچم هر کار کردم سینمو نگرفت (یعنی هر کاری به ذهنم رسید) الان با دیدن این پست دوباره حالم بد شد الانم تو فصل گرما دیگه میترسم شیرخشک فاسد بدم بچم. آخه مگه میشه شیرخشک کارخانه ای تاریخ انقصا داره فاسد بشه؟

خیلی ناراحتم از این شرایط حرف های اطرافیانم دیگه بکنار بخاطر راحتی خودت بوده بهش شیرخشک دادی؟ 😐😐

عزیزم حرف ننه قمر هارو ول کن اون مادر بدبختی ک شیرنداره باید چیکار کنه ب حرفای اینستا زیاد اهمیت نده

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطرافیان شرایط زندگی تو و بچه ات رو بهتر از خودت میدونن؟ دایورت کن به تخم مرغای توی یخچالت. تو به عنوان یه مادر که از هرکس به بچت دلسوزتری تا وقتی تونستی شیر دادی هرچی پادتن و مواد اولیه که لازم بوده هم توی اون دوران گرفته. نوش جونش هر بار شیر خشک میدی بغلش کن بهش توجه و محبت کن اصلا هم نگران نباش شیرخشک های نوزاد کیفیت خیلی بالایی دارن. اون خانوم هم حتما شیر درست شده رو نگهداشته یا شیر قاچاق خریده.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

ممکنه زمان زیادی باز بوده و فاسد شده 

دلیل نمیشه 

پسر کوچیکه منم سیرخشکی بود

به نسبت پسر بزرگترو هم هیکلی تره هم تپل تر 

فقط هر روز شیشه شیرش رو بجوشون 

بیشتر بهاطر فاسد بودن شیشه بچه مریض میشه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

بگو اره برا راحتی خودم وبچم😍تازه خود دکتراشیرخشک میدن به بچشون اگ بد بود که نمیدادن🤭من بچه اولم شیرمادری بود دومی اصلا ندادم فقط شیرخشک مگه چشه شیر خشک تازه خود دکترا شیرخشک میدن 

جاریم وقتی فهمید گفت آخی😂انگاری دور ازجون بچم مریض بود

بی خیال به حرفای خاله زنکی گوش نکن شیر خشک از همهههههههه نظر بهتره ای کاش من بچه اولم هم شیرخشک داده بودم

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

نه عزیزم این همه مادر دارن به بچشون شیر خشک میدن چیزی نمیشه 

احتمالا این خانم شیر خشک رو توی یه مکان خیلی گرم یا رطوبت دار نگه داری کرده  یا اینکه بیشتر از زمانی که اعلام کردن از باز شدن درب شیر خشک گذشته 

یا حواسش نبوده شیر خشک پلمپ نبوده در اثر ضربه ای چیزی سوراخ شده بوده 

نگران نباش عزیزم 

همیشه به چیزهای خوب فکر کنم 

نه عزیزم این همه مادر دارن به بچشون شیر خشک میدن چیزی نمیشه احتمالا این خانم شیر خشک رو توی یه مکان ...

الان  که داره تابستون میشه بریم بیرون  چند ساعتی خونه گرم بشه خراب نمیشن؟ چون نوشته تو یخچالم نزارین. آخه ما سهمیه ماهانشو ده تایی یجا میخریم

ممکنه زمان زیادی باز بوده و فاسد شده دلیل نمیشه پسر کوچیکه منم سیرخشکی بودبه نسبت پسر بزرگترو هم هیک ...

شیشه خارجی اصلا نیاز نیس بجوشونی که من ۵بارنجوشوندم تو یه سال

ولی اره یاشیشش درست نشسته یاشیر مدت زیادی بازبوده

الان که داره تابستون میشه بریم بیرون چند ساعتی خونه گرم بشه خراب نمیشن؟ چون نوشته تو یخچالم نزارین ...

نه عزیزم خراب نمیشه نگران نباش اصلا فقط اگه بازش کردی دیگه همونو تا آخراستفاده کن بعد بعدی رو باز کن تاپلمه هیچی نمیشه بعد بازشدن نباید زیاد بمونه که اونم بچه شیرخشکی بیشترازچن روز نمیمونه 

الان که داره تابستون میشه بریم بیرون چند ساعتی خونه گرم بشه خراب نمیشن؟ چون نوشته تو یخچالم نزارین ...

نه عزیزم این جوری هیچ چیش نمیشه 

در مقابل آفتاب مستقیم باشه خراب میشه 

یا اینکه پلمپش سوراخ شده باشه

ناراحت نباش خیلیا شیرخشک میدن هیچی نمیشه اون شاید خودش بد نگهداریش کرده شیرخشک هم اینقدر نمیمونه تو دارو خونه که تاریخش بره هر حرفی رو هم باور نکن مخصوصا اینستا

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

حالا من هر کاری کردم تا بچم شیر خشک بخوره

نخورد که نخورد🫠

چیه بابا خودت شیر بدی به بچه....آدم نابود میشه من دیگه از استخون درد داشتم می مردم

برا بچه دوم تصمیم دارم از همون لحظه به دنیا اومدن شیر خشک بدم

شیشه خارجی اصلا نیاز نیس بجوشونی که من ۵بارنجوشوندم تو یه سالولی اره یاشیشش درست نشسته یاشیر مدت زیا ...

ایرانی اصلا نمیشناسم

دکتر بروون و اونت استفاده میکردم برای پسرم

و همیشه هم میجوشوندم 

سه روز نجوشونی داخل شیشه بو شیر فاسد میده 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه