یه پست تو اینستا دیدم یه مادر گفته بود شیرخشک بچش که تاریخ انقضا داشته رو داده بچش بچش چمد بار بالا آودره بغدا فهمیده فاسد بوده از وقتی اون پستو دیدم بهم ریختم بچم هر کار کردم سینمو نگرفت (یعنی هر کاری به ذهنم رسید) الان با دیدن این پست دوباره حالم بد شد الانم تو فصل گرما دیگه میترسم شیرخشک فاسد بدم بچم. آخه مگه میشه شیرخشک کارخانه ای تاریخ انقصا داره فاسد بشه؟
خیلی ناراحتم از این شرایط حرف های اطرافیانم دیگه بکنار بخاطر راحتی خودت بوده بهش شیرخشک دادی؟ 😐😐
عزیزم حرف ننه قمر هارو ول کن اون مادر بدبختی ک شیرنداره باید چیکار کنه ب حرفای اینستا زیاد اهمیت نده
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اطرافیان شرایط زندگی تو و بچه ات رو بهتر از خودت میدونن؟ دایورت کن به تخم مرغای توی یخچالت. تو به عنوان یه مادر که از هرکس به بچت دلسوزتری تا وقتی تونستی شیر دادی هرچی پادتن و مواد اولیه که لازم بوده هم توی اون دوران گرفته. نوش جونش هر بار شیر خشک میدی بغلش کن بهش توجه و محبت کن اصلا هم نگران نباش شیرخشک های نوزاد کیفیت خیلی بالایی دارن. اون خانوم هم حتما شیر درست شده رو نگهداشته یا شیر قاچاق خریده.
بگو اره برا راحتی خودم وبچم😍تازه خود دکتراشیرخشک میدن به بچشون اگ بد بود که نمیدادن🤭من بچه اولم شیرمادری بود دومی اصلا ندادم فقط شیرخشک مگه چشه شیر خشک تازه خود دکترا شیرخشک میدن
جاریم وقتی فهمید گفت آخی😂انگاری دور ازجون بچم مریض بود
بی خیال به حرفای خاله زنکی گوش نکن شیر خشک از همهههههههه نظر بهتره ای کاش من بچه اولم هم شیرخشک داده بودم
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
الان که داره تابستون میشه بریم بیرون چند ساعتی خونه گرم بشه خراب نمیشن؟ چون نوشته تو یخچالم نزارین ...
نه عزیزم خراب نمیشه نگران نباش اصلا فقط اگه بازش کردی دیگه همونو تا آخراستفاده کن بعد بعدی رو باز کن تاپلمه هیچی نمیشه بعد بازشدن نباید زیاد بمونه که اونم بچه شیرخشکی بیشترازچن روز نمیمونه
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
ناراحت نباش خیلیا شیرخشک میدن هیچی نمیشه اون شاید خودش بد نگهداریش کرده شیرخشک هم اینقدر نمیمونه تو دارو خونه که تاریخش بره هر حرفی رو هم باور نکن مخصوصا اینستا