2777
2789

@niniyar‍ 

کاربر میخوان باهاتون صحبت کنن

فقط 42 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

@niniyar‍ سلام توروخدا پیامم رو بخونین زندگیم در خطره

ببينین من نامزدیم بهم خورده و با نامزدم در ارتباط بودم قبلش ما لریم اکه بابام بفهمه زندگیم متشنج میشه 

و اینکه بعد بهم خوردن نامزدیم در ارتباط بودم باهاش بخدا بیچاره میشم

تورو به هر کی که میپرستین برای حذف تاپیکام همکاری کنین

بخدا من اینجا اومدم راهنمایی بگیرم اگه بابام یکم بیشتر از سایت سر در بیاره واقعا بدبخت میشم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ سلام توروخدا پیامم رو بخونین زندگیم در خطرهببينین من نامزدیم بهم خورده و با نامزدم در ارتب ...

ساعت حذف تاپیک
𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚
𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝
روزهای زوج یک لینک در ساعات مشخص شده ارسال کنید   همه شرایط شما و دارن نمیشه همه با هم پاک بشه 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ساعت حذف تاپیک𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝روزهای زوج یک لینک در ساعات مشخص شده ارسال کنید همه ش ...

بخدا بیچاره میشم چرا درک‌ نمیکنین

قسمتون میدم به جان عزیزتون

بخدا زندگیم همینجوریشم متشنج هست الان از استرس دستو پاهام میلرزه یکم درک کنین خواهشا

ساعت حذف تاپیک𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝روزهای زوج یک لینک در ساعات مشخص شده ارسال کنید همه ش ...

نمیخوام همه باهم پاک شه ۵۰ تاشو حذف کنین حداقل اونایی که در مورد ارتباطم با نامزدمه

نمیخوام همه باهم پاک شه ۵۰ تاشو حذف کنین حداقل اونایی که در مورد ارتباطم با نامزدمه

عزیزم 50 تا حذف کنیم ؟ تو یک روز امکانش نیست روزی یکی بزارین حذف میشه لینک ارسال کنید حذف میشه 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عزیزم 50 تا حذف کنیم ؟ تو یک روز امکانش نیست روزی یکی بزارین حذف میشه لینک ارسال کنید حذف میشه

خب من بدبخت میشم چیکار کنم حداقل یه کار کنین دیده نشن برای یه مدت که کم کم حذف شون کنم