2777
2789
عنوان

پام ضربه خورده

170 بازدید | 10 پست

دقیقا ده روز پیش پام ضربه خورد. خیلی درد گرفت اما قابل تحمل بود.اخر شب دردش خیلی شدید شد... 

الان بعد ده روز هنوز کمی درد داره، مخصوصا وقتی کفش میپوشم. حتی گاهی جوراب رو هم نمیتونم تحمل کنم...

انگشت شصتم هنوز ورم داره و توی کفش نمیره.یه جفت کفش داغون دارم فقط اونو میتونم بپوشم

نگرانم نکنه آسیب جدی دیده باشه؟

چرا نمیری دکتر؟

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما به دکتر مراجعه کن عکس بگیر . ممکنه  شکستگی باشه و بد جوش بخوره ، همه عمر باهاش مشکل خواهی داشت . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چرا نمیری دکتر؟

فرصتشو تداشتم..نصف روز سر کار، نصف دیگه کارای خونه

نمیدونم ورم پام تموم میشه؟

یا تا اخر عمر همین شکلی میمونه

الان این یکی شصتم تقریبا دو برابر اون یکی شده. ناخنش انگار اومده باشه بالا، گوشت پا ناخن رو از زیر هول داده

فرصتشو تداشتم..نصف روز سر کار، نصف دیگه کارای خونهنمیدونم ورم پام تموم میشه؟یا تا اخر عمر همین شکلی ...

درد داری سعی کن بری دکتر ولی نه ورمش خوب میشه  نگران نباش

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

حتما به دکتر مراجعه کن عکس بگیر . ممکنه شکستگی باشه و بد جوش بخوره ، همه عمر باهاش مشکل خواهی داشت ...

الان ده روز گذشته... بعیده شکستگی باشه. الانم توی خونه تقریبا راحتم، دردی زیاد حس نمیکنم. اما اگه چیزی بهش بخوره خیلی درد داره

تویکفش هم اذیتم

فرصتشو تداشتم..نصف روز سر کار، نصف دیگه کارای خونهنمیدونم ورم پام تموم میشه؟یا تا اخر عمر همین شکلی ...

احتمالا ترک خورده یا شکسته ورم پا وحالت زرد شدن همون کبودی یعنی شکستگی یا ترک خوردن برو دکتر عزیزم 

سلین 

الان ده روز گذشته... بعیده شکستگی باشه. الانم توی خونه تقریبا راحتم، دردی زیاد حس نمیکنم. اما اگه چی ...

همین هایی که میگی آثار و نشانه های شکستگی هست . یکی از بند های انگشت شکسته . یک شکستگی جزیی هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

وای نه یعنی الان جوش خورده یکم. باید بشکنن و دوباره جا بندازن؟؟

کار سختی نیست . اگر درد نداشته باشه با یه فشار کوچک انجام میدن . اگر درد زیاد داشته باشه بی حس میکنن هیچ دردی حس نکنی . حتما امروز مراجعه کن .