2777
2789
مشکلی نداری با مست کردنش ؟ من هی چ جوره نمیتونم کنار بیام کسی ک مست میکنه خدا حالیش نیست مواظب باش س ...

چ جوری چی بگم بهش اصلا گوش نمیکنه  هرشی مسته اعصابشوندارم دیگ خودم هزارتامشکل دارم 

چ جوری چی بگم بهش اصلا گوش نمیکنه هرشی مسته اعصابشوندارم دیگ خودم هزارتامشکل دارم

نمیتونی کات کنی ؟

واقعا همچین آدمی ، چجوری بگم بهت اخه 

دیدم که میگم 

مطمئنی بابای خوبی واسه بچه هات میشه؟

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیتونی کات کنی ؟واقعا همچین آدمی ، چجوری بگم بهت اخه دیدم که میگم مطمئنی بابای خوبی واسه بچه هات می ...

ن خودشو نمیتونه جمع وجورکنه میگه منو میخاد ولی دست ازکاراش برنمیداره منم دیوونه کرده  میخام بگم اگ میخای ادامه بدی برو  بخاطرش الکی خاستگار رد کردم پاایندم وسط بود خرابش کرد 

ن خودشو نمیتونه جمع وجورکنه میگه منو میخاد ولی دست ازکاراش برنمیداره منم دیوونه کرده میخام بگم اگ م ...

خواهرانه میگم حتی اگه وابستش هم باشی به هم بزن 

اصلا یه ثانیه هم به همچین آدمی فکر نکن 

ببین یچیزی بگم ؟! 

من خیلیییی دختر با حجب و حیایی هستم 

خدا پیغمبر حالیمه 

یعنی هر کی دورمه به پاکی من قسم میخورد درین حد 

ولی به خاطر کمبود محبتم یکی که اومد بهم ابراز علاقه کرد 

بخاطر سن کمم بدون تحقیق اوکی دادم 

عاشقم کرد 

منو میشناخت که آدم روابط بدون چارچوب نیستم 

اینقدررر بهم علاقه داد یک سال که وابسته شدم 

خودشم بهم گفته بود مثل منه نماز میخونه و اینا 

بعد یه سال وقتی چند هفته بعدش کنکور داشتم بهم گفت باهام رابطه داشته باش 

حالا ادامشو مینویسم

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

ن خودشو نمیتونه جمع وجورکنه میگه منو میخاد ولی دست ازکاراش برنمیداره منم دیوونه کرده میخام بگم اگ م ...

گفتم من همچین آدمی نیستم 

تو مگه حلال حروم سرت نمیشه ؟ بعد گفت که اصلا نماز نمیخونده 

روابط متعدد داشته ، هر شب مست میکنه قلیون میکشه

اصلاااا چیزی که یسال بهم نشون داد نبود 

منم چشمم رو روی همه چیز بستم و کات کردم 

ارزش نداشت 

همچین آدمی ارزش من رو نداشت 

ارزش من بالاتر ازینا هست 

همچنین ارزش تو . . .

خواهرم گفت یه ثانیه هم فکر نکن بهش که بی ارزش ترینه 

نه تنها فکر نمیکنم بلکه اصلا به یادمم نمیاد 

یه آدم بی لولی که شبا مست این ور و اون وره لایق خانواده ما نبود 

توعم دقت کن 

ازت سو لستفاده نکنه یه وقت

ارزش نداشت همچین آدمی ارزش من رو نداشت ارزش من بالاتر ازینا هست همچنین ارزش تو . . .خواهرم گفت یه ثا ...

کارخوبی کردی گلم  خداکنه منم بتونم ولش کنم بخدا ک ارامش میگیرم  خاستگارمو ک پروند تنهامیشم دیگ ولی اینم بدردم نمیخوره  من باهاش همه جوره بودم گفت میخامت بامادرم حرف زدم هنوز خبری نشده   اصلا بااین وضع بیادم نمیخام اعصابشو ندارم