2777
2789

بچها بیشتر از یکسال باهاش تو رابطه ام..چن وقت پیش خانوادش پاشون و کردن تو ی کفش که باید زن بگیری اونم گفته خودم یکیو زیر سر دارم باز الان پافشاریاشون شروع شده و میخوان ب زور بیارنش خاستگاری هرچی میگم بابام الان شوهرم نمیده باز حرف خودشو میزنه میگه مادر من پای این حرفا نمیشینه اعصابمو داغون کرده الا و بلا همبن تابستونی باید بشه تا حالا میگفتی دیپلمم و بگیرم برم دانشگاه الانم که مدرست تموم شده دیگه نمیتونم بشینم خانوادم اعصابمو بگا دادن میگم خب الان بیای میخوای بگی کجا دیدیم چجوری دیدیم واسطتون کیه مامانت علم غیب که نداشته  بدونه بابام دختر داره از یه طرف از خانوادم میترسم چون خانواده مادریم به شدت مذهبی ان ینی دختر فقط باید سنتی ازدواج کنه و اگه بفهمن باهاش تو رابطه نه قبول میکنن ازدواج کنم واسه خودمم شر درست میشه چکار کنم چجوری بیان خاستگاری خب نه تو یه محلیم نه اصلا آشنا هیچ نسبتی نداریم نمیتونم بهشون بگم باهاش تو رابطه بودم

بگو واعجبا از دامادی که در خواب دیدم او پادشاهی بود سوار بر اسب سپید و با کوله باری از خوشبختی می آمد 

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکایت من بود .شوهر من که اومد من گفتم‌ الکی که یکی از دوستام منو به آشناشون معرفی کرده.بعد که اومد خواستگاری بابام گفت نه.منم مونده بودم چیکار کنم. گفتم ولی به نظر پسر خوبی میاد اونجا بود که برادرم دوزاریش افتاد که حتما من باهاش دوست بودم

د دختر خوب خودت جواب خودتو دادی تموم راه ها رو میگی بسته س ک...

مادر اقا پسر می تونه بگه معرف ، معرفی کرده ...

و تاکید کرده گفته نشه ک من معرفی کردم 

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

حکایت من بود .شوهر من که اومد من گفتم‌ الکی که یکی از دوستام منو به آشناشون معرفی کرده.بعد که اومد خ ...

اخ که اگه مامانم بفهمه پوستم از بدنم جدا میکنه تبدیل میکنه به گوشت قیمه ای

د دختر خوب خودت جواب خودتو دادی تموم راه ها رو میگی بسته س ک...مادر اقا پسر می تونه بگه معرف ، معرفی ...

نه باید اون واسطه رو حتما ببینن یکی دگه هم همینطوری اومد خانوادم گفتن واسطه کی بوده اونا هم نگفتن جوری که پسر خیلی موقعیتش خوب بود

اخ که اگه مامانم بفهمه پوستم از بدنم جدا میکنه تبدیل میکنه به گوشت قیمه ای

خب تو میتونی مثل من جریانو تعریف کنی ولی مشکل اینجاس اگه اومد خواستگاری خونوادت مثل خونواده ی من از پسره  خوششون نیومد اونوقت تو میخوای چیکار کنی

چهار تا

یکیشون که اختلاف سنیش بهت نزدیکتره رو بهونه کنین باهاش هماهنگ شید 

اینجوری که اگر بیرون کلاسی چیزی میری همزمان تا داداشه به ابجیش بگه من این دخترو درنظر دارم بفرستتش بیاد ازت شماره بگیره 

نه مادر پسره و ن خواهرشوهره شک میکنن نه خانواده تو 

یعنی پسره اتفاقی یا جالا از طرف دوستاش توزودیده و وسندیده و الانم خانوادشو فرستاده جلو 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

خب تو میتونی مثل من جریانو تعریف کنی ولی مشکل اینجاس اگه اومد خواستگاری خونوادت مثل خونواده ی من از ...

نه این همه چیش اکی کار  و ماشین و خونه اکی تحقیقم کنن سربلند در میاد ولی نمیتونم بگم چون مامانم بلافاصله میگه نه