2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالا و تنبلی تخمدان باردار شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 21 پست
جدی؟؟ چ موقع برم ازمایش شرایطش چطوره و هزینش چقده ممنون میشم جواب بدید

روز ۴ پریودی ناشتا روز قبل استرس نداشته باش کار زیاد نکن و رابطه و تحریک هم نداشته باش 

من چون کلی آزمایش نوشتم نمیدونم دقیق برای پرولاکتین چقدره من تمام آزمایش های سلامت قبل بارداری دادم شد ۳ ملیون البته بیمه هم نداریم

روز ۴ پریودی ناشتا روز قبل استرس نداشته باش کار زیاد نکن و رابطه و تحریک هم نداشته باش من چون کلی آز ...

ممنونم ان شالله بزودی حس شیرین مادر شدن تجربه کنی🌹

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینا ندارم ولی 1ساله اقدامم نشده ازمایش هورمونی ندادم پریودیم منظمه فولیام رشدشون کمه با لتروزل ...

من چی بگم که چهار ساله اقدامم مشکل پرولاکتین داشتم حلشم کردم ولی نشدم همه چی من‌و شوهرمم اکیه .بنظر من همش دست خود اوستا کریمه بخواد با هر شرایطی باشه میشه نخواد هم نمیشه که نمیشه ☹️😔

من چی بگم که چهار ساله اقدامم مشکل پرولاکتین داشتم حلشم کردم ولی نشدم همه چی من‌و شوهرمم اکیه .بنظر ...

دقیقا گل گفتی  فقط باید خدا بخاد کماکان دیدم با فولی 11و ضخامت 5هم باردار شدن

دقیقا گل گفتی فقط باید خدا بخاد کماکان دیدم با فولی 11و ضخامت 5هم باردار شدن

من هر ماه شش  ال هفتا هر کدوم از تخمدانام فولکول غالب ۱۵ به بالا دارند ضخامت ۷ الی ۸ همه شرایط عالی ولی خودش نمیدونم چرا هنوز منو لایق مادر شدن نمیدونه 

من هر ماه شش ال هفتا هر کدوم از تخمدانام فولکول غالب ۱۵ به بالا دارند ضخامت ۷ الی ۸ همه شرایط عالی ...

عزیزم فدای قلب شکستت حالت خوب میفهمم دعا میکنم خدای مهربون ب زودی زود کمکت کنه مادر بشی