من یکم وسواس تمیزی دارم در حد خفیف،کسایی که یدونم رعایت میکنن با جون و دل دعوت و پذیرایی میکنم و سنگ تموم میذارم حتی اگه یه زمانی بهم بد کرده باشن میخوام بگم دوست دارم مهمون نوازی..ولی این خواهرم طبقه بالای مادر شوهرش زندگی میکنه و اونهام به شدت کم اهمیت میدن به نظافت و مدام هم خونه خواهرم میان میرن کثیفی خونه خودشون انتقال میدن خونه خواهرم ،تمیز میکنه خواهرم ولی آخه چقدر هرروز هرروز دیکه بیخیال شده..اصلا مادر شوهرش و خانوادش نه به تمیزی و نه به نجسی اهمیت نمیدن با چشام دیدم و خواهرم هم قبول داره خودشم خسته شده ولی نمیتونه کاری کنه ،حالا که حرف میزدیم گفت میخواد بیاد خونمون گفتم تو که منو میشناسی خانواده شوهرت رفت و آمد کردن خونه تو هم انتقال دادن هرچند ظاهرا تمیزه ولی من چندشم میشه و نمیتونم گفت خب اشکال نداره نمیام.با هم راحتیم ولی الان بعد سه ساعت همین جور ناراحتیش رو مخمه،چه کنم دست خودم نیست اگر بیان مجبورم بعد رفتنشون کلی تمیز کاری و آب هدر بدم 😔😔
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
مثلا کسی بیاد خونه بدم میاد با جوراب رو فرش راه میرن
یا با لباس بیرون رو مبل میشینن
شمام اینجوری هستین؟
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
به نظرم بگو یه دست لباس تمیز بیاره خونتون عوض کنن پاشون هم بشورن گناه داره حتما بگو بیان
بابا این راهکارا چیه، شماازاسی بدترین🤦🫣
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!