2777
2789

اینم اخرش تکلیفم با کادو ک مشخض شد ..چه خوبه همه چرم های خوب آف خوردن ...خودمم یه پیرهن دلبر خریدم ..بعد مدت ها از فکر بیماریم در اومدم میخوام همسرمو خوشحال کنم ..خدا خودش کمکم کنه پناه بخودش

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرم مصنوعی؟

نه نوین چرم قیمتش245بود آف خورده 173؟؟؟چطوره بنظرت 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
کفش چرم گرونه

بهنوش بنظرت فیکه تو سایت نوین چرمم دیدم همینقد بود..بنظرت چیکار ککنم دوتاشو پس بدم یه کفش گرونتر بخرم

بهنوش بنظرت فیکه تو سایت نوین چرمم دیدم همینقد بود..بنظرت چیکار ککنم دوتاشو پس بدم یه کفش گرونتر بخر ...

بچه ها نوین چرم ،چرماش اصله؟ منظورم اینه چرم طبیعیه؟

تیکر مربوط به بارداری نیست..
بذار عکسشو

پیش دوستمه تا سوپرایز شه ..بنظرت چطوره خانمی پسش بدم دوتاشونو یه کفش گرونتر بگیرم چطوره؟؟؟