2777
2789

یک ماه پیش بخاطر دخالتا و حرفای خاله زنکی مادرشوهرم بین منو شوهرم اختلاف افتاد اونقدر زیرپاش نشستن و توگوشش خوندن تا سر ی حرف الکی منو گرفت ب باد کتک دقیقا ۲ ظهر ک هیچکسی تو کوچه نبود وقتی فرار کردم اومدم بیرون مادرش پشت در بود و شرو کرد ب تشویقش ک بیشتر بزن پدرش اومد دستامو گرفت ک بیشتر تر بزنه همسایه ها تا درو وا میکردن باز می بستن نمیومدن بیرون

شکایت کردم رفتم پزشکی قانونی پرده گوشم پاره شد ۴ روز بچمو گرفتن تا حکم حضانت گرفتم 

الان یکماه گذشته هیچکس از اون خانواده ک نیومد هیچ شوهرم تازه اومده میگه اینکارا چیه؟وقتی من با قاطعیت گفتم فقط طلاق چون سه ساله هردو ماه قهرم و هیچی درست نمیشه

بابام چشاشو بست و میگفت من جای این اقا بودم تورو نمیخاستم چون میگی مادرش دخالت میکنه تو اهل زندگی باشی با دخالتای مادرشم میسازی

مامانم میگه اگر طلاق بگیری آبرومون میره تو باید در هر شرایطی سکوت کنی چون اونا بزرگترن 

بی احترامی میکنن تو احترام بیشتر بزار ازت توقع دارن برو کاراشونو کن ،با هرکی گفتن بگرد با هرگی گفتن نگرد 

ب کسی نگو دروغ میگن پشتت خدا اونایی ک ادمو ضایع میکنن میفرسته جهنم😐😐😐 گاهی حس میکنم مامانم عقلش کمه حتی نپرسیدن ک چرا دخترمون رو زدی چرا اومدی ی معذرت خاهی نکردی،میگه اخی غذا نخورد رفت ،دل شکستن خیلی گناه بزرگیه دلشو امروز شکستی🤦‍♀️

کسیو ندارم تو این مدت ک میخام جداشم برم خونش از دست حرفای مامان بی غیرتم راحت شم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو فقط کار خودتو انجام بده، این توییکه باید بری دادگاه نه پدر مادرت 

بگو طلاق ابرو ریزی نیست اینکه بمونم و کتک بخورم و شما هم سکوت کنید از اوت قوم ظالم و ظلم حمایت کنید ابروریزیه

ایناروبی غیرتی ازمادروپدرت ندون

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بهت افتخار میکنم که با این پدرومادر وایسادی پای حق و جونت و سلامتیت. 

بگو اینکه کتک بخورم و پدرومادرم هیچی نگن ، بیشتر بی آبروییه. کار خودتو بکن افرین بهت مطمئن باش خدا پشتته که نمیترسی و جلوی ظلم وایمیستی

حَسبی الله💫🍃
اصلا به حرف پدر و مادرت گوش نده مهریه ات رو بگیر مستقل شو

یکی از فامیلامون اومد گفت پدرش اگر بچه ادم بود تو این یکماه میومد میگفت غلط کردیم 

نمیری تا ۵ تا ریش سفید بیاد جلوشون بگن گوه خوردیم 

بنویسن ک ماهی ۱۰ تومن پول بهت بده 

بعدم بگو مهریمو میخام میرم سر زندگیم 

بهت افتخار میکنم که با این پدرومادر وایسادی پای حق و جونت و سلامتیت. بگو اینکه کتک بخورم و پدرومادرم ...

من اگر میخاستم حرف مادرمو گوش بدم الان ی تو سری خور بودم ک باید توالتشونم میشستم 

اگر بی غیرتی نیست پس چیه؟ مادرای مردم شلوار از پای کسی ک روی دخترشون صداشو بالا میبره در میارن

عزیزم اونافکرمیکنن اینجوری تشویشقت میکنن به آرامش

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍