2777
2789

میشه بیاین از چیزا ک استفاده کردین و موثز بودن 

خشکی مو و وز و موخوره نجات 

صافابریشمی بشه🫠 

ب جز کراتین البته 

واسه رشد بیشتر مو 

هر اونچه ک موثر بوده چ قرصی ک حالا استفاده و یا وسیله ها مراقبت مو اعم از شامپو و روغن و سرم و ........هر چی ماسک 

ماسک مو گلوبال گلد فری سولفات برای موهای کراتینه میخوام میشه چند تا آنلاین شاپ معرفی کنید که هم معتبر باشه هم داشته باشه ابن محصول رو توروخدا🥺

ببخشید استارتر نمیدونم تایپک زدم ولی منتشر نشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهامو کراتین کردم خیلی آسیب دیده بود و موخوره داشت نزدیک ۵ میلیون در اومد ولی الان خیلی پشیمونم کاش اون موهارو کوتاه میکردم و اون پولی که دادم رو میرفتم قرص و بهترین ماسک مو میخریدم و از موهام مراقبت میکردم

مرسی عزیزم همون کراتین باید مراقبت شه من خودم پروتییه رو بیشترمیخوام ی کم موها رشد بدم ک پروتییه ک ک ...

قربونت شم 

اره دقیقا

تازه من چند وقته کردم موهام موج داره نمیدونم موادش خوب نبود یا اشتباه سشوار کشیدم💔🥲

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

قربونت شم اره دقیقاتازه من چند وقته کردم موهام موج داره نمیدونم موادش خوب نبود یا اشتباه سشوار کشیدم ...

عزیزی 

ای بابا 

مو طبیعی ک من ت نگهداریش کوتاهی کردم 

کراتینه ک بیشتر مراقبت

اینقدر ی مدتی حواسم نبود

الان هی کوتاه و موخوره ها با دقت 

ماسک مو 

سرم 

روغن 

شامپو فری سولفات 

واسه رشدشم ب فکز 

ک ب حدی برسه برم پروتییه کنم