2777
2789
عنوان

خاک تو سر این بلاگرها

| مشاهده متن کامل بحث + 87423 بازدید | 189 پست

تثصیر شماهاست که دنبالشون میکنید 

هرکس به سهم خودش اگه این انگلارو بلاک کنه و حتی برای یک لحظه پیجشون رو نبینه انقد پا نمیگرفتن

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
بی انصافی چی؟کلیپای پیجش دیدی؟این کلیپا رو عروس دامادا میگیرنخدک تو سرش کنن همین خود کثافتش حالم بهم ...

با انفالو کردنش لطف بزرگی در حق خودت و ما میکنی 😑😁

این ادما رو شاخ نکنید چه هنری دارن اخه دنبالشون میکنید 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم باید حتی اگر تو دلش هم‌ ناراحت نیست حرمت نگه داره

بلاگرا به جایی رسیدن که دلشون از سنگ شده دیگه بچه و پدر مادر و هیچی نمیشناسن و حتی انقدر شعور ندارن حداقل ۴۰ روز حرمت نگه دارن 

همشون هم همینجورین من چندتا از همینا دیدم بچه هاشون مردن دنبال کلیپ درست کردن بودن 

مگه میشه واقعا ؟ من دیدم مادری که بچه اش رو از دست داده بود دیوونه شده بود اینا چین که هیچی واسشون مهم نیست

کاش حداقل تبلیغ هاش درست حسابی بود فا.ل و چرت و پرت تبلیغ می‌کنه اصلا براش مهم نیست که بعضی از اون پ ...

چیز درست و حسابیم باشه بازم ما ضرر میکنیم. فروشنده پول تبلیغ این نفله ها رو میکشه رو جنس به ما میفروشه حرومشون باشه

یکی از اشناهای ما دخترش فوت کرد

دخترش ۳۵ساله اینا بود دوتا پسر بزرگ داشت

مادر این دختر بعد مرگ دخترش یجوری نابود شد ک یروز دیدمش باورم نمیشد هرجا میشست میرفت تو فکر

بعدها شنیدم انقدر بیتاب دخترش بوده بعد یکی دوسال پسراش دیدن داره از بین میره مواد دادن بهش معتادش کردن فقط گیج و منگ بیوفته هیچی نفهمه

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

آدم باید حتی اگر تو دلش هم‌ ناراحت نیست حرمت نگه دارهبلاگرا به جایی رسیدن که دلشون از سنگ شده دیگه ب ...

شما ت دل اون نفر هستی که انقدر راحت داری حرف میزنی؟

نه نگاه کنید نه قضاوت کنید و حرف درست کنید

بابا چیکار دارید تو زندگی مردم خداوکیلی؟

تبلیغ میزاره ک میزاره ب منو شماها چه؟؟؟؟؟

شما مگه میدونید تو دل اون مادر چی میگذره؟ یارو خب پول داده واسش تبلیغ کنن خودشم برگشت گفت دلو دماغ ندارم ولی مجبورم شماها دیگه کی هستین بخدا چقدر راحت میتونید قضاوت کنید

مادرشوهرم فوت کردهخواب دیرم‌تو خواب دعوا میکنه که نماز اشتباه میخونی.منم میگم‌درست میخونم.هی دعوا مب ...

حالا یکم دقت کن شاید واقعا اشتباه میخونی 

تو زندگی پس از زندگی نشون میداد یکی از مرگ برگشته بود بعد برای یکی پیغام اورده بود که فلانی وضوت اشتباهه(سر همینم نمازش درست نمیشده)

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

استاتر من پیج سارا رو از وقتی بچش بیمارستان بود فالو کردم اون بیچاره ک حتی عکس از مراسم بچش گذاشتن گفتن عکسارو بردارید اتفاقا اصلا از مراسم بچش استوری نذاشت حالش هم خ بد بود هرروز زیر سرم بود ظرفیت آدم ها با همدیگه فرق میکنه یکی میره تو حال خودش یکی هم مجبوره ادامه بده خودشو سرگرم میکنه من خودم ب عنوان کسی ک همسر فرزند و برادرم و از دست دادم دارم بهت میگم هیچوقت هیچکس و قضاوت نکن مطمئن باش هیچکس ب اندازه ی سارا و همسرش کمر زیر این داغ خم نکردن اون شرایط زندگی خودشو بهتر از هرکسی درک میکنه اومدی اینجا راجبش گفتی و بقیه هم دونسته و ندونسته اونو قضاوت کردن یاد بگیریم تا جای کسی نبودیم راجب زندگیش هم نظر ندیم من هرروز استوری های اونو می بینم دلم براش آتیش میگیره گریه ام میگیره حتی فکر کردن ب اینکه چطور این روزا رو داره سپری میکنه آدم و دیوونه میکنه 

یکیش خودت

دیقااا فقط ازرو عقده تاپیک زده چون چک میکنه پیجشو من اصلانمیشناسمشون برامم مهم نیستن ، درامد بالاشونم نوش جونشو به من چه برای من اسیبی ندارن ولی ایشون هم چک میکنه هم میاد فحش میده  که درامد میلیونی دارن اخه  اصلاطرف مادر بد ، مادر پولکی توچراحرص میخوری؟

زر میزنن صاحبان انلاین شاپها عاطفه داره فوقش وجه رو برمیگردونن یا با تاخیر میذارن و خسارت دیرکردش رو ...

اتفاقا از این انگلها بعید نیست وقتی بچشون می میره ویو میره بالا از آنلاین شاپها بیشترم بگیرن

تقصیر ملته اینا رو فالو میکنن

بگو

عه شما تعبیر خواب میکنید؟میشه واسه منم بگید مامانم خواب دیده به دوستش گفت میخایی بری عروسی گفت آره آماده شدم مامانم‌گفت من که هیج کاری نکردم هنوز آماده نیستم گفت سر و وضعم خوب نبود بعد دوستش بهش گفت این در رو باز کن در هم کاه گل سفید بود!! گفت یکم زور زدم باز شد البته دقیق یادش نیس خودش در رو باز کرد یا دوستش دیگه بیدار شد

شما ت دل اون نفر هستی که انقدر راحت داری حرف میزنی؟نه نگاه کنید نه قضاوت کنید و حرف درست کنید

حرف درست می‌کنیم ؟ 

چیزیه که همه دارن میبینن

میخواد حرف درست نشه گوشی بی صاحبش رو بذاره کنار فکر جیبش نباشه 

وقتی خودش ‌واسه خودش شخصیت قائل نیست تو چرا کاسه داغ تر آشی