2777
2789

یک نفر از فامیل هامون خودش پزشک هست خواهرش هم پرستار دهه هفتادی هستن هردو

از نظر درسی و شغلی از بقیه دخترای فامیل بهترن واقعا

ولی از بقیه می‌شنوم هرکسی که می‌ره خونشون سریع فرار میکنه بخاطر اینکه تمیز نیست اونجا 

مادرش به خاطر بیماری که داره نمی‌تونه کار کنه 

واقعا دنیا عادلانه نیست دخترایی که تو فامیل لیسانس آزاد هم دارن و بیکارن ازدواج خوبی داشتن ولی اونوقت اون دو دختر بخاطر این موضوع تمیزی خونه ، حیف شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا خانم پرشک و پرستار زحمت بکشن خودشون نظافت کنند. ما از بچگیمون تمام کارای خونه با خودمون بود همه هم تحصیلکرده هستیم. مادرم خیلی اهل کار خونه نبود

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

وقتی دوتا زن گنده از پس تمیزی یه خونه بر نمیان ذهنشون مشکل داره دیگه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

گور بابای همچین خواستگارایی

مقصر خواستگار نیست کاملا حق دارند. میگن دختر را میخای بگیری مادرش را ببین بنظرم حق دارند. مادر به هر دلیلی نظافت نمی کنه دخترا خودشون کجان؟

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....