2777
2789
عنوان

چرا زایمان زود رس کردم

195 بازدید | 22 پست

تو ۲۶ هفتگی رفتم سونو گفتن وزن بچه کم 

تو ۲۹ هفتگی رفتم بازم گفتن وزن بچه کم 

خلاصه من خودم بستم به کباب پسته میوه اینا 

به همراه آسپرین و آمپول خونرسانی 

یهو پام ورم کرد بهم آزمایش اینا نوشتن 

آزمایش  دفع پروتئینم دو بار اشتباه انجام دادم 

دکترم گفت روزی نیم تا ۴۰ دقیقه پیاده روی کن 

سه روز تکونای بچه ام کم شد بود رفتم بیمارستان یهو اونجا خونریزی کردم  تو ۳۱ هفتگی زایمان سزارین اضطراری کردم 

اونجا زیر سزارین دکتر می گفت جفت کوچیک و بند ناف نازک ! 

خلاصه چرا زایمان کردم 

بخاطره احتمال دفع پروتئین ؟

یا جفت کوچیک ؟

یا استرس ؟

یا پیاده روی ؟

آخه یه پنج روز قبل زایمانم ۵ ساعت پیاده روی کردم 

یا آسپرین ؟

خیلی ناراحتم اولین نوه خانواده امون بود با کلی ذوق مامانم سیسمونی خرید 

همه خوشحال بودیم 

الان دستگاه ۱۲۰۰ گرم😭 

منم وزنم تو همین حدودا بود اما زنده و سلامتم🗿💪🏻😂

نگران نباش، إن‌شاءالله که هیچی نمیشه، ولی بنظرم اون همه پیاده روی اصلا ایده خوبی نبوده

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

عزیزم نگران نباش تا دوماه دیگه سختی هات طی شده 

و کوچولوت پیشته و از بی خوابی داری میمیری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از جفت و بند ناف بوده که خون رسانی ضعیف بوده و بچه وزن نگرفته. ۵ ساعت پیاده رویی خیلی زیاد بود. نگران وزنش نباش دوست من دخترشو ۳۲ هفته به دنیا اورد الان ماشالا ۶ سالشه و قد و وزنش هم هوبه

حس میکنم تو خوردن مواد خون‌ساز زیاده روی کردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

وقتی دکتر گفته نیم ساعت تا چهل دقیقه پیاده روی کن ی چی میدونسته ک محدوده داده 

کم خوراک بودی؟

یهو هم زیاده روی کردی انگار

تقصیر اسپرین نیس تقصیر خودته بیشتر،اسپرین خطری نداره

ازین ببعد وقتی متخصص ی کاری،ی توصیه ای بهت کرد با دقت لطفا گوش بده 

بچه تم ایشالا هیچی نمیشه الانا ۲۸ هفته رو هم زنده و سالم نگه میدارن برای شما ک ۳۱ هفته س، هیچی نیس ولی این دردسرا بنظرم بیشتر تقصیر سهل انگاری خودته

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

منم وزنم تو همین حدودا بود اما زنده و سلامتم🗿💪🏻😂نگران نباش، إن‌شاءالله که هیچی نمیشه، ولی بنظرم ...

موفق باشی 

عزیزم دعا کن  

چن ساله ات 

توام همون قد بودی 

عزیزم نگران نباش تا دوماه دیگه سختی هات طی شده و کوچولوت پیشته و از بی خوابی داری میمیری

فقط سالم باش عیبی نداره شب روز بیدار می مونم  فقط وزن بعدش چطور می گیره ؟

مشکل از جفت و بند ناف بوده که خون رسانی ضعیف بوده و بچه وزن نگرفته. ۵ ساعت پیاده رویی خیلی زیاد بود. ...

بعدش یعنی دو ماهگی اینا چطور وزن می گیره ؟

بس چرا سونوگرافی نشون نداد جفت ضعیف ؟

وقتی دکتر گفته نیم ساعت تا چهل دقیقه پیاده روی کن ی چی میدونسته ک محدوده داده کم خوراک بودی؟یهو هم ز ...

اره اوایل اهمیت نمی دادم چون حالم خییلی خراب میشد ویار شدید داشتم  دیگه از ۲۶ هفتگی به بعد اهمیت دادم 

اخه یکی از آشناهای ماهم رفت بود خرید سیسمونی کلی گشت بود باردار بود مثل من هیچیش نشد بود من شدم !

فقط سالم باش عیبی نداره شب روز بیدار می مونم فقط وزن بعدش چطور می گیره ؟

وزن میگیره عزیزم شیر خشک میدی شیر خودتا میدی زود وزن میگیره

اره اوایل اهمیت نمی دادم چون حالم خییلی خراب میشد ویار شدید داشتم دیگه از ۲۶ هفتگی به بعد اهمیت داد ...

هرکسی بدنش ی توانی داره 

الانم نگران نباش بچه تو ایشالا زودتر سالم تحویلت میدن 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚