2777
2789

زنگ زد گفت من ترم قبل دیدمت و شمارت گرفتم و فلان 

بعدم گفت بیا یه مدت حرف بزنیم اشنا شیم و این حرفا و منم گفتم نه و من با کسی رل نمیزنم و از این روابط خوشم نمیاد و از این حرفا و بهش گفتم تو مشکوکی کسی فرستادتت و الان داری منو مسخره میکنی 

بعد دیگه دیدم نه جدیه و توضیح داد چطور شماره م اورده و از کجا و کی دیده منو 

شغلش هم شغلیه ک من برای همسر اینده م میپسندم 

خونه و ماشینم داره منم یکم باهاش حرف زدم و گفتم ک این حرف زدن رل زدن نیست و این چیزا و بعدم گفتم من فقط دو هفته باهات صحبت میکنم بعد اون گفت بکنش یک ماه ک ببینیم همو بهتر بشناسیم و منم گفتم بعد اون دوهفته تصمیم میگیرم ولی حرف من رو دو هفته ست اون گفت میخوام بعد دوهفته یک ماه اگر مورد پسند هم بودیم  با بزرگترم بیام خونتون 

بنطرتون مشکوک نیستتت؟

پسره رو من ندیدم تا حالا هم رشته ایم نیست

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

تو مشکوک تری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

توی دانشگاه قرار بذارین حرف بزنین بعد باهاش چت کن

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چرا؟

کی با دو هفته حرف زد یه نفرو راه میده خونش اونم واسه ازدواج؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اصلا فکرشم نکن

آشنا شدن اصلا بخاطر همینه که سطح خانواده های هم ببینید و خانواده ها هم ببینن بعد دختر و پسر با هم حرف بزنن ببینن دوست دارن شرایط هم یا نه

اون یکماه خیلی مشکوکه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

کی با دو هفته حرف زد یه نفرو راه میده خونش اونم واسه ازدواج؟

من قصدم این نیست 

فقط دارم اینو میکنم تو مغزش ک من رابطه های خارج از ازدواجو نمیپسندم

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

پسرا زیاد قابل اعتماد نیستن

آخه این چه کاریه که میگه یکمااااااه حرف بزنیم بعد با خانواده بیام

خب لامصب اول خودت بیا از مادر پدر این خانم اجازه اشنایی بگیر تو اگه قصدت جدی بود میومدی شرایط زندگی همدیگه رو اول میسنجیدید بعد

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

پسرا زیاد قابل اعتماد نیستنآخه این چه کاریه که میگه یکمااااااه حرف بزنیم بعد با خانواده بیامخب لامصب ...

من نمیخوام خانواده م اول بدونن

من نمیخوام خانواده م اول بدونن

ولی بعدا ممکنه مشکل ساز بشه

خب حالا که اینطوره یکی دو هفته بکن هرچقدر اون گفت یکماه تو بگو نه

ولی بعدا ممکنه مشکل ساز بشهخب حالا که اینطوره یکی دو هفته بکن هرچقدر اون گفت یکماه تو بگو نه

باشه عزیزم 

ممنون از راهنماییت