2777
2789

حالم افتضاحه اصلا خوب نیستم. داغونم. تا ابد خودمو بابت امروز نمیبخشم. با مامانم بحث کردم. من با یکی از شوهرخواهرام ارتباط ندارم و ازش متنفرم ی سری بحثمون سد و کلی بدوبیراه ب من گفت. ب شدت آدم گشادی هستش و مونده سر ی کاری ک ماهی ۱۲ تومن حقوقشه و اصلا ب خودش زحمت کار دیگ نمیده. تو خونه ای ک اون ارگان بهش داده نشسته. در صورتیکه همه دامادامون عین چی کارمیکنن. ب شدت آدم راحت طلب و تن پروریه. ۱۰ سال تو ی خونه از پدرم مفتی نشسته بود نزدیکشون و همش هم نمک نشناسی میکرد بیشرف. حالا ی مدت ک من کمتر میرم خواهرم و شوهرش انقد فیلم بازی کردن برا مامانم ک مادرم میگ میخام ۴۰۰ متر زمین مسکونی بهش بدم. 

بهش گفتم مادر من اولا ک خودش بره کارکنه بعدم اینکه این آقا ب خونه تو احترام نمیزاره میاد تو این خونه ب من سلام نمیکنه. میره پشت سر ما حرف میزنه. گفتمش اگ اون بیاد بغل خونه تو خونه بسازه من ک عمرا دیگ نمیام. ولی مامانم اصلا قانع نمیشه خواهربزرگمم کلی باهاش بحث کرد یهو مامانم زد زیر گریه

خدا منو نبخشه تا ابد خودمو بابت امروز سرزنش میکنم لعنت ب من. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید همچین کاری کنن خواهرت بچه داره؟

اره داره. ب ماددم گفتم بهش پول بدین ی آپارتمان کوچیک بخره فعلاهم ک تو خونه ویلایی از کارشوهرش نشسته.. میگه شوهرش میگه تو آپارتمان نمیتونم زندگی کنم. مرتیکه گشاد

اره داره. ب ماددم گفتم بهش پول بدین ی آپارتمان کوچیک بخره فعلاهم ک تو خونه ویلایی از کارشوهرش نشسته. ...

شوهرش غلط کرد اون میدونه مامانت اینا ساده ن میخواد بکنه ازشون هر جور شده نذارین به مامانت بگو عاقل باشه

شوهرش غلط کرد اون میدونه مامانت اینا ساده ن میخواد بکنه ازشون هر جور شده نذارین به مامانت بگو عاقل ب ...

امشب قسم خوردم مامانم حالش خوب باشه اتفاقی براش نیفته هرکار میخادد بکنه‌. فوقش اینه من دیگ خونه پدرم نمیرم

امشب قسم خوردم مامانم حالش خوب باشه اتفاقی براش نیفته هرکار میخادد بکنه‌. فوقش اینه من دیگ خونه پدرم ...

چی بگم والا مامانت اگه این کارو کنه بعدا ببشتر حالش خراب میشه الان حالش موضعی بد شه بهتره بنظرم 

عذاب وجدان نگیر از حقت دفاع کردی. بهتر از اینه که مامانت بعدا کار اشتباهی بکنه

خداشاهده اصلااا بحث حقم نیس اصلا. من چندبرابر این زمینو دارم. ولی میگم این آدم نادرست گستاخ نباید نزدیک خونه پدرم باشه