2777
2789

سلام.من یه دختر هشت ماهه دارم.قدش یکم نسبت به بقیه بچه ها کمتره..وزنشم کمه 7500گرمه..بنظرتون شربت زینک تاثیر میزاره؟؟

عوارض چی داره😣؟؟؟

من از یکسالگی به پسرم زینک پلاس میدم ، رو اشتهاشم تاثیر خوبی داشته ، سیستم ایمنی بدنشم تقویت میکنه

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خانومایه اینجا شنیدم زینک باعث بلوغ زودرس میشه . نمیدونم دیگه . البته خودم دو دوره به پسرم دادم طبق نسخه دکترش

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

دکتر به من از 6 ماه داد تا یک سال یک سالگی اشتباه نکنم زینک پلاس داد 

دقیق نمیدونم یک سال یا دو سال زینک پلاس شد

کلا زینک عالیه بلاخص برای روده و معده قد مو

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

استارتر عزیز ،

من هم دخترم تقریبا هم سن دختر شماست و وزنش به زحمت به شش کیلو میرسه 

البته دختر من با وزن حدود دو کیلو گرم متولد شده

بشدت بی اشتها بود و دکترش شربت زینک رو از ابتدای هفت ماه براش نوشت که تا وقتی ایرانی رو میدادم تاثیری نداشت اما از وقتی زینک خارجی میدم به نظر اشتهاش عالی شده و خیلی بهتر از قبل غذا میخوره با اینکه مدت کوتاهی هست که دارم بهش میدم...

در خصوص عوارضش نمیدونم اما هم دکتر خودش و هم دکتر داروخانه گفتند مشکلی نداره

خواهرم هم پزشک هستند و توصیه کردند حتما زینک آلمانی رو بهش بدم

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.

اگه ضرر داشت یا بلوغ زودرس میورد صد در صد دکتر تجویز نمیکرد هیچ دکتری

دکتر من روش تاکید داشت

بلاخص بعد ویروسای اسهال استفراغ دوزشو دو برابر میکرد میگفت سریع پرز معده و روده ترمیم میشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
عوارضش چیه اخه میگن زینک سولفات با پلاس فرق داره

عزیزم من حوصله ندارم بگم یه عده میریزم سرم و انگ عقب افتادگی میزنن به آدم

فقط بگم من تا حالا که دخترم ۲ سالشه هیچ قطره ای بهش ندادم و همین چند روز پیش آزمایش داده و همه چیش نرمال بود

تغذیه اش رو بسیار بسیار مقوی کردم از هفت هشت ماهگی

البته بچه ها با هم متفاوتن

شما ببرش دکتر.ولی راجع به هر چیزی خوب تحقیق کن

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
آلمانی قیمتش با ایرانیش چقد فرق داره؟؟ من دخترم 3100 بدنیا اومد

ایرانی چند نوع داشت و اون نوعی که ما خریدیم شانزده بود .

ولی آلمانی تا جایی که خاطرم هست سی و سه چهار تومن بود...

در مورد میزانش، روش نوشته که برای هر سنی چقدر مناسب هست.

اما برای دختر من دکتر دو و نیم سی سی تجویز کرد در هر روز که میریزم توی شیشه اب خوریش و با آب بهش میدم.

در خصوص عوارض که پرسیدم هم گفت به حرف های کوچه بازار گوش نده...

البته این رو هم بگم که دختر من اگرچه که رشدش روی منحنی بود اما بشدت بد غذا بود و اصلا حاضر نبود لب به غذا بزنه و اصولا فقط میشد بهش شیر  و سرلاک با شیشه داد اون هم با زحمت ...

اما واقعا از وقتی زینک رو میخوره خیلی بهتر شده...

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.
عزیزم من حوصله ندارم بگم یه عده میریزم سرم و انگ عقب افتادگی میزنن به آدم فقط بگم من تا حالا که دخت ...

من قطره آهن و مولتی هم بهش میدم.

زینک و بخاطر قدش گفتم بدم.

اگه بدونم حتما عوارض داره نمیدم.

ایرانی چند نوع داشت و اون نوعی که ما خریدیم شانزده بود . ولی آلمانی تا جایی که خاطرم هست سی و ...

ان شالله که تاثیر مثبت داشته باشه..

منم دخترم غذا اصلا خوب نمیخوره.شیر خودمم کم میخوره بیشتر بازیگوشه..حواسش که به بازیه خوردن ازیادش میره..یه هفته هست بهش زینک میدم ولی تاثیری ندیدم..خوراکشم مث قبله. باید ببرمش دکتر..البته دوبار بردم گفتن طبیعیه کم نداره..