2777
2789

اصلاح سبک زندگی کن

یعنی چی

تنقلات . چیمپس و پفک و شکلات و لواشک بازاری اصلا نخور 

روغن استفاده نکن تو غذات و روغن کنجد بریز

ورزش کن باشگاه برو

اب خیلی بخور

هروز یا یک روز در میون حمام برو موهاتو حتما خشک کن با سشوار ک سرما نخوری

هروز شورتت رو عوض کن و در روز دو بار عوض کن شورتت رو 

بدنت رو گرم نگه دار فلفل رو بیار تو غذات توی زمستون هم ی شال ببند ب کمرت یا ی پتو بنداز رو خودت ک بدنت یخ نکنه

استرس نداشته باش چون استرس خودش باعث هزارتا مریضیه و سمه

توی خونه نیازی نیست لباس زیر بپوشی

فست فود و پنیر پیتزا نخور 

شلوار تنگ هم نپوش خودش عامل نازایی چون ب دستگاه تناسلی فشار میاره

برای لاغری هم غذاتون رو نصف کنید و بخورید یعنی همه چی ها حتی یه بستنی رو نصفش رو بخورید نه کامل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم دیگت چی بود که ازمایش دادی بابتش؟

من اول دوماه کامل نشدم بعد رفتم دکتر گفت تنبلی داری باید وزن کم کنی و اینا ،بعد که  رفتم دکتر قرص هم فک کنم خوردم یادم نیست چی بود ولی بعد اون دیگه اوکی شد ،تنبلی درمان نشد و نمیشه و نخواهد شد ولی دیگه هرماه میشم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
من از وقتی یادمه موی زیر چونه چند تا داشتم🥴

اگه از اول داشتی اوکیه ولی اگه موی جدید زیر چونه،دور سینه دربیاد علائم تنبلی تخمدانه. شنبلیله میکم خیلی خوبه برای تنبلی.دکتر هم به من یه قرص داده که شنبلیله توش داره

من اول دوماه کامل نشدم بعد رفتم دکتر گفت تنبلی داری باید وزن کم کنی و اینا ،بعد که رفتم دکتر قرص هم ...

سلام برای پریود نشدن رفتین دکتر فقط آزمایش و سونو نوشت یا معاینه هم کرد؟

سلام برای پریود نشدن رفتین دکتر فقط آزمایش و سونو نوشت یا معاینه هم کرد؟

نه سونو نوشت فقط 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)