2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ برادرم رو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چیکار میکنه

عذاب میده با حرفاش با رفتاراش 

تو خونه جرات کوچکترین کاری رو نداریم 

باورت میشه با ترس و لرز از ماشین لباسشویی استفاده میکنم یعنی حتی برا ساده ترین کارا می‌ترسیم ازش 

حالا که اومدی امضامو چک کنی یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرست   

حالا واجب بود اینو بگی وسط حال خراب اسی!!!

نمیدونم😂

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

حالا واجب بود اینو بگی وسط حال خراب اسی!!!

اشکالی نداره عزیزم منظورش این بود که داداشا خوبن 

ولی حقیقت اینه که بعضی خواهر برادرا وجودشون عذابه 

عذاب میده با حرفاش با رفتاراش تو خونه جرات کوچکترین کاری رو نداریم باورت میشه با ترس و لرز از ماشین ...

اشلا که خوب میشه ولی من برعکس توام داداشم ازم می‌ترسه البته بهش بی احترامی نمیکنم ولی ازم به عنوان خواهر بزرگتر حساب میبره

عزیزم برادر خیلی عزیزه حالا ایشون از روی نادانی داره شما زو ناراحت میکنه شما به دل نگیر و با تمام وجود دعا کن  سر عقل بیاد 

اگر یه مو از سرش کم بشه اولین کسی که نابود بشه خودت هستی 

به فکر پدر مادرت باش خدانکنه طوریش بشه اون بنده های خدا دیگه نمیتونن زندگی کنن 

دعاش کن عاقل بشهخدا کنه بره سرکارساعت کاریش زیاد شه آنقدر خسته بشه بیاد شام بخوره بخوابه حرف نزنه

کار چی ؟ نزدیک ده ساله تو خونه بیکار نشسته 

اشلا که خوب میشه ولی من برعکس توام داداشم ازم می‌ترسه البته بهش بی احترامی نمیکنم ولی ازم به عنوان خ ...

چقدر خوب 

خدا حفظتون کنه 

عزیزم برادر خیلی عزیزه حالا ایشون از روی نادانی داره شما زو ناراحت میکنه شما به دل نگیر و با تمام وج ...

بخدا خسته شدم بس که دعا کردم تازه الان حالم بهتره 

قبلاً آرزوی مرگ خودم رو میکردم که فقط از دستش نجات پیدا کنم 

دلم به حال مامان بابام میسوزه 

بخدا خسته شدم بس که دعا کردم تازه الان حالم بهتره قبلاً آرزوی مرگ خودم رو میکردم که فقط از دستش نجات ...

عزیزدلم انشالله خدا کمکش کنه عاقل بشه  و دل شما و پدرومادر شاد بشه 

َ