2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ برادرم رو دارم

246 بازدید | 27 پست

خدا لعنتش کنه زندگی رو برا ما زهر کرده 

زندگیمون هیچی کم نداره پدر و مادر خوب ، سلامتی ، پول کافی ولی این نکبت عین زالو افتاده به جونمون و داره عذابمون میده 

بخدا اگه از خدا و عذاب آخرت نمی ترسیدم خودم می کشتمش 

حالا که اومدی امضامو چک کنی یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرست   

میفهمتت 

براش دعای خیر بکنید 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چ خواهری

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

من ۵ تا برادر بزرگتر ازخودم دارم جونم ب جونشون وصله

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

وا مگه چیکار کرده ؟هیچوقت آرزوی مرگ کسی رو نکن

ولی من از ته دلم آرزوی مرگشو دارم 

دلخوشیم اینه که یه روز بمیره و ما رنگ زندگی رو ببینیم 

به این امید دارم تحمل می‌کنم 

من ۵ تا برادر بزرگتر ازخودم دارم جونم ب جونشون وصله

خدا حفظشون کنه 

برادر من یه زباله واقعیه 

همش میگم خدایا ما رو از شر این زباله نجات بده