2777
2789

من فقط اومدم بگم هرگز نخواهید آسود😐

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم یه بار یه غلطی کرد گفت پسرای ایرانی ریحانارو جذاب میدونن. هنوزم که هنوزه کلیپی از ریحانا بیاد میزنم بره😒😒😒

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣

حسود نیستم 

تازه بی غیرتم هستم خخخخ

همه دوستام وقتی از شوهرم تعریف میکنن ناراحت نمیشم نمیدونم چرا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من شوهرم یه بار یه غلطی کرد گفت پسرای ایرانی ریحانارو جذای میدونن. هنوزم که هنوزه کلیپی از ریحانا بی ...

والا پسرای ایرانی عاشق همه خواننده ها وبازیگران خانوم خارجین

من شوهرم یه بار یه غلطی کرد گفت پسرای ایرانی ریحانارو جذاب میدونن. هنوزم که هنوزه کلیپی از ریحانا بی ...

حالا جنیفر لوپزی انجلینا جولی چیزی بود قبول ولی اخه ریحانا😐😐😐😐

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍

هیچی ی دختره از ایستا فالوش چرد وسط مهمونی کشوندمش اینور گفتم این دختره کیه گف من چمیدونم خودت رد بزن بره ورفت دوباره کشوندمش گفتم از طریق کی فالوت کرده میگف جون مادرت این تو اینم گوشی هر کار دلت میخا بکن😐منم دختره رو بلاک کردم اونی ک از طریقش فالوش کرده بودم بلاک کردم اومدم بیرون اینستاشو پاک کردم دادم دستش😐

خوب پیج خیلی شخصی بود عکس لخت باشگاهو اینا. فالووراشم همه مردن اونایی ک میشناسه.  ودختره هم میشناختمش دختر درستی نبود. خودشم مشکلی بااین اخلاقم نداره😑دعوامم نکنید

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه