2777
2789
عنوان

جوک😅😅😂🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 153 پست
ولی انصافا این ماسک زدن بر اثرکرونا،چقد درک مارو از زیبایی افراد عوض کردمن تازه فهمیدم ناصر سبیل ،قص ...

برای من ماسکه خیلی خوب بود هر غلطی میکردم کسی متوجه نمیشد منم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

واسه داداشم رفتیم خواستگاری...

بابای دختره گفت : خونه ، ماشین ، پول ، کار داری؟ 

منم گفتم : اگه اینا رو داشت که نمیومد خودشو بدبخت کنه 

هیچی دیگه ..

دیدن حرفم منطقیه ، گفتن : مبارکه 

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشتی نوح هم هر حیوونی رو راه نداد خخ

آجی آجی 😂😂😂  گفتی حیون گوش خرو هرچقدم کوتاه کنے اسب نمیشه که

بعضے چیزا ذاتی دارن فقط🤣🤣

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزممم تو گلی 🥹🫂😁💚

😈❤🍉

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اره خوب عالی هستین ،آجیم حرف نداره فقط اذیتت کردن آبجی نزن بکش شون 😂😂به حیف نون میگن یه موجود نام ...

نه به تازگی فهمیدم اگه یه نفر رو بکشیم اگه جنازه رو پیدا کنن قاتلیم اگه نکن اون یه فرد گمشده هسته  پس ما قاتل نیستیم😂😂😂 

😂😂دقیقا ماست موجود هسته 🤔😂😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

😈❤🍉

🍫🍫 شکلات بخور 😂خشونت نداشته باش 😁🥹

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

واسه داداشم رفتیم خواستگاری...بابای دختره گفت : خونه ، ماشین ، پول ، کار داری؟ منم گفتم : اگه اینا ر ...

این توی همه خانواده ها مشترکه

خسته نباشی😁😁

😈😈😈😜😜😜

نه به تازگی فهمیدم اگه یه نفر رو بکشیم اگه جنازه رو پیدا کنن قاتلیم اگه نکن اون یه فرد گمشده هسته پ ...

😂😂😂 آجی یادت نره هازندگی کن و نگران نباش

چون نویسنده ما خداست 😊

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

آجی آجی 😂😂😂 گفتی حیون گوش خرو هرچقدم کوتاه کنے اسب نمیشه کهبعضے چیزا ذاتی دارن فقط🤣🤣

زیبا بود عافرین

😂😂😂 آجی یادت نره هازندگی کن و نگران نباش چون نویسنده ما خداست 😊

😂😂دقیقا باید از مسیر لذت ببریم😁  

🍫🍫 شکلات بخور 😂خشونت نداشته باش 😁🥹

با شکلات کارم راه نمیفته فقط گوشت تازه خخ

😁😁

🤣