2777
2789
عنوان

جوک😅😅😂🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 153 پست
معاون آموزش و پرورش: با برسی اولیه پاسخنامه های امتحان نهایی دینی طی 6روز گذشته و به یاری دانش آموزا ...

ایمان تقوا عمل صالح چی. پس

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من خابیده بهم گفته بیدارم نکن تا روز قیامت خخخ

عه ابجی ،من خواهر فرشته ندارم ک ماه دارم ،ماه هم همیشه ماه هست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اصن ما کلا ها ازنظرشون بد مگه قبضش میاد در خونه شون پرداخت کنن ناراحت میشن😂

مگه کسی میتونه از اخلاق ما ایراد بگیره 🤔🫥 فکککک نکنممم😂😁

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

زمان ما که جواب همین بود

همیشه همینه

الانم انجام بدیم بهشت و اون نحر شیر و عسل بودددد اونم مال ماست

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اره😂😂 مثال خوبی بود

به بعضیام باید گفت خب مثال گفتین باید گفت بهشون ک  لازم نیس آدم بزرگی باشی همون آدم باشی کافیه😂

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

يه پيرزنه ٩٠ ساله عكسشو ميبره عكاسى ميگه اينو برام فتوشاپ كنيد

نه آرايشم كنيد نه جوانم كنيد 

عكاسه ميگه پس چيكار كنيم؟

پيرزنه ميگه يه گردنبند الماس و يه انگشتر ياقوت به عكسم اضافه كنيد كه بعد از مرگم عروسام انقدر بگردن دنبالش تا نفسشون در بياد...

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
همیشه همینهالانم انجام بدیم بهشت و اون نحر شیر و عسل بودددد اونم مال ماست

نهایتش جهنم رو بهشت میکنیم 😂🤷‍♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

عه ابجی ،من خواهر فرشته ندارم ک ماه دارم ،ماه هم همیشه ماه هست

منکه متوجه نشدم ولی باشه😂😂🤣

يه پيرزنه ٩٠ ساله عكسشو ميبره عكاسى ميگه اينو برام فتوشاپ كنيدنه آرايشم كنيد نه جوانم كنيد عكاسه ميگ ...

ای بی شرف😂😂🤣

مگه کسی میتونه از اخلاق ما ایراد بگیره 🤔🫥 فکککک نکنممم😂😁

ارههه  دقیقااا یادم نمیاد شما یادتون میاد ؟ ک  جایی رو امضا کرده باشم که نوشته باشه نظر شما برام مهمه من با قوانین خودم پیش میرم 

نهایتش جهنم رو بهشت میکنیم 😂🤷‍♀️

مگه اینکه با حضرت ابراهیم رفیق باشیم

نتونستم ریپلای بزنم 🤔

اینم خیلی حق بود 😂😂👌🏻👌🏻