من بیمارستان رازی رفتم و هر دفعه به نسبت رنگ پوستم و ضخامت موها دستگاه عوض میشد هر چه قدر دوست داری میتونی تیغ بزنیفقط نباید از بند و موچین استفاده بشه نباید مو از ریشه در بیاد همین
زندگی به من یاد داد.... اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کنددر تاریکی همه ما شبیه همدیگریم...
اناد من پارسال رفتم واسه موهای زاید چونه و بغل گوشم نه خیلی زیاد بود نه کم هر دفعه با یه دستگاه بود من 6 جلسه رفتم چون پوستم سفیده الان یه 4 ماهی میشه نرفتم گفت به پوستت استراحت بده بعد باید دو جلسه دیگه تو ابان برم
زندگی به من یاد داد.... اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کنددر تاریکی همه ما شبیه همدیگریم...
نه حالا زوده حالا تا یکی دو جلسه همینه بعد کم کم کم میشه
هر جلسه 90 و خرده ایی اینطورا بود فک کنم بستگی به تعداد پالسایی که داشت