2777
2789
عنوان

یک روزی یک جایی می فهمی

132 بازدید | 3 پست

با خودت قهر نکن !
یک روزی، یک جایی میفهمی خودت تنها کسی بودی که همیشه باهات راه اومده، با خنده هات خندیده، با شکستت شکسته، با موفقیتت حس غرور کرده. با خودت بد نباش! خودت کسی بوده که وقتی عاشق شدی آینه معشوقت شد، وقتی تنهات گذاشت واست اشک ریخت، وقتی در آغوشش کشیدی باهات ذوق کرد، وقتی باختی بلندت کرد از زمین، وقتی درد داشتی حست کرد. با خودت مهربون باش! یک روز میفهمی خودت با خودت موندی و خودت با خودت مونده..

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست                                                                                       

درسته

ولی کاش وقتی این را میفهمیدیم ،باز هم تنها بودیم

آدم هایی که باعث تولد دیگران نیستند حس آرامش بیشتری دارند.

اگر نتونی آدم هایی را که به دنیا میاری خوشبخت کنی، از خودت متنفر میشی

کاش هیچ پدر ومادری شرمنده بچه هاش نشه

کاش هیچکس غم فرزندان نداشته باشه، 

غم بچه های خودت از غم خواهر وبرادر ودیگران بدتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستهولی کاش وقتی این را میفهمیدیم ،باز هم تنها بودیمآدم هایی که باعث تولد دیگران نیستند حس آرامش بی ...

درسته

کاملا درسته🌹🙏🏻

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست