الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه دقیقا بعد خوردن غذا اینجور شد احتمالا غدد بزاقی بنا گوشی تون متورم شده علتش شاید این باشه که مجرای بزاقی تون دچار انسداد شده ممکنه سنگ داشته باشه .
چند ساعت کامل بزاق تخلیه میشه و کوچیک میشه اما اگه ربطی به غذا و این چیزا نداشته باشه احتمال داره از غدد لنفاوی تون باشه ویروسی چیزی وارد بدنتان شده و سیستم ایمنی فعال شده
سلام ممکنه بگین برای عفونت گوش چه قطره ای استفاده کنم؟دکتر رفتم قطره داد خوب نشد دکتر داروسازم قطره ...
گوش باید معاینه بشه و با اتوسکوپ داخل مجرای گوش دیده بشه اگه واقعا عفونت باشه قطره آنتی بیوتیک میدن . گاهی وقتها گوش داخلی عفونت داره اون دیگه خیلی سخت درمان میشه تا دو ماه ممکنه طول بکشه معمولا ویروس یا باکتری بعد یک سرماخوردگی یا گلودرد از طریق حلق وارد شییپور استاش و از اونجا میرن سمت گوش داخلی . گوش کیپ میشه آدم صدای خودشو تو گوش می شنوه اگه اینجور شد صبور باشین خیلی طول میکشه تا خوب بشه .
قطره های گوش گیاهی و روغن های خاص هم هست تا مطمعن نشم نمی تونم تجویز کنم
اگه غدد لنفاوی باشه بعد از بین رفتن ویروس و دفع عفونت خودش خوب میشه اگه سنگ داشته باشه هم یه مدت تحمل بکنین خودش راهش باز میشه شاید هم مسیر مجرا التهاب پیدا کرده اونم خودش کم کم خوب میشه .
دیگه نهایت تا چند ماه خوب نشد مجرا رو میل می زنن باز می کنن