2777
2789
سلام دقیقا کجای گوش هست؟

سلام بغل گوش کلا همونجایی که غده لنفاوی هست روبروی نرمه گوشه ته فک ولی چیزی میخوره بیشتر میشه و درد میگیره چیزی نمیخوره درد نداره یه ساعتی میشه اینطور شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر علت انسداد مجرای باشه یواش یواش بعد 

چند ساعت کامل بزاق تخلیه میشه و کوچیک میشه اما اگه ربطی به غذا و این چیزا نداشته باشه احتمال داره از غدد لنفاوی تون باشه ویروسی چیزی وارد بدنتان شده و سیستم ایمنی فعال شده 

اگر علت انسداد مجرای باشه یواش یواش بعد چند ساعت کامل بزاق تخلیه میشه و کوچیک میشه اما اگه ربطی به غ ...

سلام

ممکنه بگین برای عفونت گوش چه قطره ای استفاده کنم؟

دکتر رفتم قطره داد خوب نشد 

دکتر داروسازم قطره معرفی کردن گرفتم خوب نشدم 

عفونتش شدید هست و حتی گرفتگی هم حس میشه 

اگر علت انسداد مجرای باشه یواش یواش بعد چند ساعت کامل بزاق تخلیه میشه و کوچیک میشه اما اگه ربطی به غ ...

اخه دقیقا تا سیب خورد اینجوری شد اولین بار بود

اگه تا فردت صبح نخوابید ورمش بره دکتر؟

سلام ممکنه بگین برای عفونت گوش چه قطره ای استفاده کنم؟دکتر رفتم قطره داد خوب نشد دکتر داروسازم قطره ...

گوش باید معاینه بشه و با اتوسکوپ داخل مجرای گوش دیده بشه اگه واقعا عفونت باشه قطره آنتی بیوتیک میدن . گاهی وقتها گوش داخلی عفونت داره اون دیگه خیلی سخت درمان میشه تا دو ماه ممکنه طول بکشه معمولا ویروس یا باکتری بعد یک سرماخوردگی یا گلودرد از طریق حلق وارد شییپور استاش و از اونجا میرن سمت گوش داخلی . گوش کیپ میشه آدم صدای خودشو تو گوش می شنوه اگه اینجور شد صبور باشین خیلی طول می‌کشه تا خوب بشه .

قطره های گوش گیاهی و روغن های خاص هم هست تا مطمعن نشم نمی تونم تجویز کنم 

خب درمانش به چه صورته؟

اگه غدد لنفاوی باشه بعد از بین رفتن ویروس و دفع عفونت خودش خوب میشه اگه سنگ داشته باشه هم یه مدت تحمل بکنین خودش راهش باز میشه شاید هم مسیر مجرا التهاب پیدا کرده اونم خودش کم کم خوب میشه . 

دیگه نهایت تا چند ماه خوب نشد مجرا رو میل می زنن باز می کنن