2777
2789

شوهرم کلا اولویت هاش هرچیزی هست الا من 

الان نزدیک ۵ روزه برادرش از یه شهر دیگه اومده خونمون و من خیلی خوشحالم از این بابت خیلیم استقبال کردم از اومدنش اما همسرم کلا انگار منو نمی‌بینه دیشب هم بعد این مدت گفت بیا بریم بیرون اون بیرون بود زنگ زد گفت پایینم بیا رفتم خیلیم حالم اوکی بود به محض ورود شروع کرد به داد و بیداد که باید ده دفعه زنگ بزنم بیای بیرون لیاقت اینم نداری ببرنت بیرون منم هیچی نگفتم ولی اون فقط ی بار زنگ زد من سریع رفتم حتی با لباس خونگی هم رفتم ینی شاید بگم ۳ دقه طول کشید 

امروز هم شیفت روز بود از ساعت ۷ صبح اومدم خونه پدرم که برادر اون راحت باشه شوهرم نیم ساعت پیش زنگ زد که میام سراغت الان زنگ زده بهم میگه که بمون همونجا می‌خوام با بچه‌ها ( رفیقاش) برم عروسی

خب اگه میخواین زندگیتون ادامه پیدا کنه باید برا خودتون هدف و برنامه داشته باشید و مدام نچسبید به شوهرتون 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب هم بعد پنج دقه مصلا میخواست منو ببره دور بزنیم برگشتیم خونه گفت کلا لیاقت نداری و هرچی از دهنش در اومد گفت منم در ماشینو یکم تند بستم گفت تخم سگ چرا درو اینجوری می‌بندی دیگه رفتیم خونه باهاش حرف نمی‌زدم خیلی دلم شکست رفتم تو بالکن گریه میکردم یکم آروم شم 

می‌گفت بیا تو گریه کن 🙂 رفتم یکم باهاش حرف بزنم گوشاشو گرفته صدامو نشنوه

چرا مردا قدر زن و زندگی رو نمیدونن تا وقتی که ببینن واقعا از دستش دادن

تون موقع پشیمونی چه سودی داره؟؟ 

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
دیشب هم بعد پنج دقه مصلا میخواست منو ببره دور بزنیم برگشتیم خونه گفت کلا لیاقت نداری و هرچی از دهنش ...

وای خیلی رو اعصاب هستید 

در مورد شما شدیدا کم محلی آگاهانه و موذیانه به همسرتون جوابه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
وای خیلی رو اعصاب هستید در مورد شما شدیدا کم محلی آگاهانه و موذیانه به همسرتون جوابه

چرا رو اعصابم ؟ میشه بگین؟ می‌خوام از دیدگاه شما بدونم شاید همسرمم اینجوری فک کنه راجبم

دوست بودید؟🙃

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

آجی خیلی دلم شکسته💔 قبلاً خیلی دوسم داشت الان خیلی خیلی قلبم شکسته از بی تفاوتیش آخه ۲ ماه کم نیست ...

ول کن با حرص خوردن فقط خودتو مریض میکنی بیخال باش

منم خیلی جاها از طرف شوهرم تو ذوقم خوردم خیلییییی ازش دلگیرم تنها نیستی. تو عقد چند بار دوست داشتم جدا شم