2777
2789

از صبح تا حالا ۱۰۰ بار ظرف شستم،غذا درست کردم،شستم سابیدم...اونوقت بابام اومده میگه کلِ روغن رو تموم کردی با اینکه یه ذره ریختم

مامانم میگه کلِ مایع ظرفشویی رو تموم کردی😐

خاهرم که کار نمیکنه،خیلی پیششون عزیز تره

با اینکه کنکور دارم و درگیر امتحاناتم اما امروز با کلی ذوق و شوق غذا پختم،کار ها رو انجام دادم..اونا امروز خونه نبودن رفته بودن بیرون؛ن تشکری ن چیزی

خدا ازین خانواده های بیشعور نصیب کسی نکنه

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

نمیشه بگی درس دارم و انجام ندی؟؟ یا لااقل کمتر انجام بدی و یکم خستگیتو نشون بدی و بگی که کارهای مهم تری هم داری ولی زحمت میکشی براشون، من خودمم کنکوریم و برای همین درکت میکنم

حالا من میخواستم ی ظرف بشورم مامانم چقدر ذوق میکرد یادش بخیرر .ولی ی جورایی منم دختر بدی بودم تا حالا ی جورابم برای بابام نشستم😬

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من میخواستم ی ظرف بشورم مامانم چقدر ذوق میکرد یادش بخیرر .ولی ی جورایی منم دختر بدی بودم تا حال ...

اره خاهر منم همینه دقیقا،تا میخواد کار انجام بده کلی ذوق میکنن و تشکر میکنن ازش،هر چند که تا حالا جوراب بابامم نشسته

اره خاهر منم همینه دقیقا،تا میخواد کار انجام بده کلی ذوق میکنن و تشکر میکنن ازش،هر چند که تا حالا جو ...

بعد کار کردنات منت سر کسی نزار.یا اگه اخلاق تندی داری یا زبون تندو تیزی داری این عادتو بزار کنار .اینکارا باعث میسن کار کردنات به چشم نیاد و بی فایده بشه احترام نگه دار حتی مادر پدر باهات بد کردن باور کن بعد ها میفهمی مادر پدر هر چقدرم بد رفتاری داسته باشن به صد تا غریبه میارزن 

بعد کار کردنات منت سر کسی نزار.یا اگه اخلاق تندی داری یا زبون تندو تیزی داری این عادتو بزار کنار .ای ...

نه نیاز نیس اخلاق بدمو کنار بزارم

فقط باید یکم از خوبی کردنام کم کنم،چون خوبی که از حد بگذره نادان خیال بد میکنه،حالا اون ادم هر کی میخاد باشه،پدرمادر باشه،دوست باشه،همسایه باشه...

نه نیاز نیس اخلاق بدمو کنار بزارمفقط باید یکم از خوبی کردنام کم کنم،چون خوبی که از حد بگذره نادان خی ...

عزیزم اونا مادر پدرتن درست نیس اونارو با درو همسایه یا دوست یکی بدونی و نادان خطابشون کنی.بازم صلاح مملکت خویش خوسروان دانند هر کار دوست داری بکن من فقد خواستم به سهم خودم کمکی مشورتی کردع باشم🤍

بعد کار کردنات منت سر کسی نزار.یا اگه اخلاق تندی داری یا زبون تندو تیزی داری این عادتو بزار کنار .ای ...

چه پدر و مادر چه غریبه‌ چه هرکس دیگه ای باهات بدی کرد 

باید بندازیش بره 

پدر و مادر رو الکی مقدس نکنید‌ 

❤️🦋

چه پدر و مادر چه غریبه‌ چه هرکس دیگه ای باهات بدی کرد باید بندازیش بره پدر و مادر رو الکی مقدس نکنید ...

ن همشون ولی خب مقدس هستن اینکه برای شما الکی هستن باید ی فکرش براش بکنین و ریشه یابی بشه یا مشکل در اونا بوده یا در شما