2777
2789

من دوستش دارم

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا عروسی میخوام بدوزم موهام کوتاهه بنظرت بد نمیشه رو لباس؟

نه 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

[QUOTE=383861882]چطور[/QUOTE

فکر کردم خیاط باشی.بعدشم با خودم گفتم شایدم بدی خیاط.

اخه من خودم میدوزم.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

[QUOTE=383861882]چطور[/QUOTEفکر کردم خیاط باشی.بعدشم با خودم گفتم شایدم بدی خیاط.اخه من خودم میدوزم.

چه خوب راحتی نه من میدم دست خیاط 

این چند متر پارچه میبره؟ مدل پارچش چیه؟ 

پارچظ حریره ولی من ندوختم نمیدونم چقدر پارچه می خواد ولی فکر کنم ۳ـ,۴متر را دیگه بخواد. دستمزد را از خیاط بپرس پارچه هم بپرس چند متره و بعد بخر فکر کنم اماده بخری مناسب تر در بیاد.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.