2777
2789
عنوان

خواهشا هرکی هرچی نوشت زود باور نکن

2098 بازدید | 165 پست

سلام. 

برخی تو اینجا تهمت میزنن

برخی تو همینجا زود به قاضی میرن

برخی هم خیلی ادعای روشنفکری دارن با چهارتا پنچ تا لایک حسابی جو گیر شدن

درست نیست سریع و بدون تحقیق بری تو بازیشون

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

داستان چیه

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بزرگوار شما معلوم الحالی 

نه نقاب مذهب نه تاپیک های نمازت کسی رو گول نمیزنه

انقدر کاربرا رو ازار نده 

ادبت هم که با کاربری هات و کامنتات نشون دادی دیگه چیزی برای از دست دادن نداری

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگوار شما معلوم الحالی نه نقاب مذهب نه تاپیک های نمازت کسی رو گول نمیزنهانقدر کاربرا رو ازار نده ا ...

بزرگوار ژست روشنفکرارو نگیر

اینجا ب خی تو pv اومدن و تهمت هایی که شما وارد میکنی رو اصلا باور ندارند.

با افراد جوگیر هم کاری ندارم.

شما تم گول چند تا لایک رو نخور. 

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

درست میگی، خیلیا فقط به حرفای دیگران گوش میدن بدون تحقیق. قبل از هر چیزی باید خودتونو بذاری جای هر طرف و با چشم باز به قضیه نگاه کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

داستان چیه

سلام.

متاسفانه خیلی ناجوانمردانه برخی دچار سوتفاهم میشن و برخی هم بدون تحیقی وارد بازی میشن

بزرگوار ژست روشنفکرارو نگیراینجا ب خی تو pv اومدن و تهمت هایی که شما وارد میکنی رو اصلا باور ندارند. ...

من گول چیزی رو نخوردم

رفتارهای خودتون رو دیدم برادرنمای مذهبی نما!!!!!

درست میگی، خیلیا فقط به حرفای دیگران گوش میدن بدون تحقیق. قبل از هر چیزی باید خودتونو بذاری جای هر ط ...

ممنونم بابت اظهار نظرتون.  برخی هم از وسط یه ماجرا ورود میکنن و کلا به بیراهه میرن

درست میگی، خیلیا فقط به حرفای دیگران گوش میدن بدون تحقیق. قبل از هر چیزی باید خودتونو بذاری جای هر ط ...

سلام

اگه یه اقا توی سایت بهتون بگه منو ریپلای نکن من متاهلم

بعد بگه ایا همسرت باهات نوازش و معاشقه داره یا نه.

و بعد شروع کنه مدام همه جا لایکت کنه و ریپلای کنه با چند کاربری. 

چجوری خودتون رو جاش میذارید و چه قضاوتی دارید

من گول چیزی رو نخوردمرفتارهای خودتون رو دیدم برادرنمای مذهبی نما!!!!!

پارسال اومدم تاپیکت خواستم تو pv توجیح و روشنت کنم ... زشت مثل بچه ها سریع دچار سوتفاهم میشین. اسم دکمه درخواست دوستی بود ، برای حفظ حریم خصوصی گاهی تو جمع صحبت کردن رو درست نمیبینم ....نیت دوست یابی نبوده .... 

بارها تهمت مذهبی نما رو نسبت دادین. تهمت زدن کاری نداره من میتونم انواع اقسامش رو نثارت کنم.

اما معقول رفتار میکنم نخ مثل تو یه می بگم و برم قفل کنم و ....

سلاماگه یه اقا توی سایت بهتون بگه منو ریپلای نکن من متاهلمبعد بگه ایا همسرت باهات نوازش و معاشقه دار ...

این تاپیکارو خودش جواب نمیده که

متنو میزنه تو چت جی پی تی جوابشو کپی میکنه خودشم روانشناس جا زده

بخاطر همین یه وقتا اینجوری کامنتای بی ربط و مسخره میذاره 

پارسال اومدم تاپیکت خواستم تو pv توجیح و روشنت کنم ... زشت مثل بچه ها سریع دچار سوتفاهم میشین. اسم د ...

از تعداد تاپیک هایی که برای من و بقیه میزنید پیداست

به بقیه هم با همین دلیل درخواست میدید ؟

شما که هر چی بلد بودی گفتی

منم تهمت نزدم

عین حرفهای شما رو گفتم

این تاپیکارو خودش جواب نمیده کهمتنو میزنه تو چت جی پی تی جوابشو کپی میکنه خودشم روانشناس جا زدهبخاطر ...

نه ایشون خودشون هنر میکنن جواب میدن

هیچ اپلیکیشنی انقدر پرت و پلا و با غلط املایی فارسی و انگلیسی جواب نمیده