2777
2789

همسریابی ها دوست یابی و غیره یابی شدن 

آدم خسته میشد.ای کاش یه قسمتی از نی نی سایت 

مناسبت با ازدواج بود ...

ما درموج عطش کربلا پدیدار شدیم

اره کاششش

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی قانونی هست میگه ادم ب زن مرده زن بده ولی ب زن طلاق داده اونم دوبار سگ هم نده

تازه اونم کیی ک عضو نی نی سایته

یعنی یک خاله زنک صفر

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

ی قانونی هست میگه ادم ب زن مرده زن بده ولی ب زن طلاق داده اونم دوبار سگ هم ندهتازه اونم کیی ک عضو نی ...

من از طرف خود نینی سایت عضویت برام امد اصلان وجودش رو نمیدونستم 

ما درموج عطش کربلا پدیدار شدیم

من از طرف خود نینی سایت عضویت برام امد اصلان وجودش رو نمیدونستم

اره چون کریس رونالدو بودی 

واس همین عضوت کردن ک امار عضویت زنا هم بخاطرت بره بالا🤢

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم