2777
2789

لعنت به سازمان سنجشو آموزش پرورشو طراح سوالاشو خیر نبینن 

منه ۱۵ ساله از حرص و ناراحتی هرسال عفونتم عود میکردو بستری میشدم 

امسالم زده نصف صورتم فلج شده 

خدابی خبرا چه وضع سوال دادنه بعد امتحان ریاضی از لحاظ روحی کامل ازبین رفتم فارسیم داد الان صورتم فلج شده 

حالا من نهمم به درک بیچاره اون یازدهم و...چی میکشه 

دندونم عفونت سنگین کرده اونم بخاطر فشاری که بهم اومده

الانم کلا صورتمو حس نمیکنم نصف صورتم افتاده نمیتونم لبخند بزنم 

کی میخواد جواب بده ؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

امتحان فارسی تا حد مرگ من رو ترسوند

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکلی؟این شرایط واسه همه هسبجاش بشین درستو بخون

واسه همه هست؟

چرا چرتو پرت میگی 

همکلاسیم سهمیه داره الانم رفتم شمال عشقو حال

احتمالا شما خبر نداری 

نه تنها من همه داریم له میشیم سر امتحان فارسی دوسه نفر از بچه هامون غش کردن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
امتحان فارسی تا حد مرگ من رو ترسوند

حالم خرابه 

چه اوضاعیه 

چه کاریه من تاصبح نشستم خوندم که آخر سر این چرتو پرتا بیاد؟

واسه همه هست؟چرا چرتو پرت میگی همکلاسیم سهمیه داره الانم رفتم شمال عشقو حالاحتمالا شما خبر نداری نه ...

بروبابا دیوونه

بحای این چرتوپرتا برو دکتر ببین چته

و درستو بخون

اگ برات مهم بود تو این سایت ول نبودی

بچه سال

چرا نمیری دندون پزشکی،عفونت لثه و دندون چه ربطی داره آخه

عزیزم رفتم دکتر گفت عفونتت بخاطر حرص زیاد شده زده دندونت تا عفونتم بهتر نشه دست به دندونم نمیزنن

بروبابا دیوونهبحای این چرتوپرتا برو دکتر ببین چتهو درستو بخوناگ برات مهم بود تو این سایت ول نبودیبچه ...

😏

دکتر خودش میگه حرصو استرسه 

مگه من زورت کردم بیای تاپیک نظر بدی

عفونت دندون به امتحان ربطی نداره. ریشه دندونت مشکل داره که به این شدت عفونت کرده. حتما برو متخصص فک ...

عزیزم رفتم میگن دست نمیزنیم تاعفونتت بیاد پایین

سلام خوبی عزیزم

ببین بنده مهدیس صائلی هستم دکتری شیمی دارم و در حال تدریسم

دختر من از وقتی که امتحان فارسی داده همش داره گریه میکنه اونم مثل شما نهمه

بر اساس پیگیری هام امتحان ریاضیشو خوب داده بود ولی میگه طراح سوالای فارسی انقدر سخت بود ( و انقدر بی مفهوم بود)  اصلا هیچی نفهمیدم از سوالا و امتحانو خراب کردم 

بر اساس گفته خودش ک امتحان فارسی از ۱۰ نمره بود من حدود ۵ میگیرم

بهش یه قسمت از بخش نامه اموزش پرورش رو نشون دادم ک گفته بود مستمر دانش اموزا رو حداقل ۳ نمره با ارفاق بدید(بنا به دلایلی) 

و همچنین نمره برگتونو رو هم همچنین با ارفاق میدن  

از اون موقع یکمی از استرسش کم شده  و اگه شما مستمرت خوب باشه اصلا نمره پایانی هیچ عنی نیست

سلام خوبی عزیزمببین بنده مهدیس صائلی هستم دکتری شیمی دارم و در حال تدریسمدختر من از وقتی که امتحان ف ...

بله میدونم 

ولی هستن دورازجون شما معلمای عقده ای که مستمر رو هم نمیدن 

نمیدونم واقعا چرا همچین کاری باما میکنن

بروبابا دیوونهبحای این چرتوپرتا برو دکتر ببین چتهو درستو بخوناگ برات مهم بود تو این سایت ول نبودیبچه ...

عزیزم چقدر شما بی شخصیتی اخه اگه قراره اینجوری رفتار کنی لطفا تو تاپیک یه دانش اموز نیا وقتی هواشو نداری

بله میدونم ولی هستن دورازجون شما معلمای عقده ای که مستمر رو هم نمیدن نمیدونم واقعا چرا همچین کاری با ...

امتحان نهایی تو اداره اموزش پرورش اصلاح میشن معلماتون هیچ تاثیری ندارن