2777
2789

سلام دوستان.تایپک قبلیم مشکلمو گفتم دوستان گفتن خطرناکه باادمی که پیشنهاد خونه میده کات کن منم از چت جی بی تی متن واسه خداحافظی گرفتم و رفتم بهش فرستادم‌وبلاک کردم.با یه اکانت دیگه آمد و گفت قصدش باهام جدیه و رسما میخواد بیاد خواستگاری و گفت به مادرش میگه فردا به خونه ما زنگ بزنن.اما من ازش خوشم نمیاددلسردش شدم حتااگر بگه قصرطلا میسازم برات و ازدواج شاهانه هم میگیرم برات من نمیخوامش.چیکارکنم دک بشه؟

چون شهرمون کوچیک فامیلمو میدونه میترسم تلفنوادرسو سریع پیداکنه باتوجه به این که ادرس دقیق خونمونو ک نداره ولی آدرس محله مونو حدودی گفتم😐😑

خودم میگم کلا دلیت بزنم اما خب پیچم ۲ کا هستش حیفم میادزحمتشو کشیدم😔.

ازطرفی دک نمیشه.

هرکی یه راه حل بگه ایشالله بحق امام حسین هرچی میخواد خود امام حسین بحق علی اصغرش به محرم نکشیده بهش بده🤲🏻🤲🏻🤲🏻

راه حل بدید توروخدا خونوادمم سختگیرن حتابفهمن یه جلسه هم بی اجازه اونا بیرون رفتم با پسرغریبه میکشن منو اگرم بااجازه اونا میرفتم خب بازم‌پیله میشدن و هزارویک حرفوحدیث دیگ میبود.

اگرم اجازه بدم بیاد خواستگاری ازونجا که هول آقا همه چی تمومه ممکنه زورم کنن ک قبول کن باتوجه به اینک اگر پسره پاشنه درو از جا بکنه.اخه خانوادم که حتااگر تحقیق هم بکنن بازم هول یاب که ندارن که بفهمن این آقا هوله هوسبازه😭😭😭😭

بهش بگو یه خاستگار اومده بابام هم گیر داده زنش بشم نمیتونم باهات چت کنم گوشیم چک میشه بهم پیام نده 

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش پیام بده بگو ببخشید از چند باری که ما باهم رفتیم بیرون برای شناخت بود و من متاسفانه نتونستم با شما رابطه احساسی بگیرم و امیدوارم شما با کسی که لیاقتشو دارید وارد رابطه بشید 

شاید الکی گفتهاز کجا معلوم بیاد خواستگاری و حرفش راست بوده

ازونجایی که داره التماس میکنه شماره پدرم یا خونمونو بدم که مادرش زنگ بزنه حرف بزنه باهاشون ولی خب اینم میتونه یه تله باشه بهرحال خیلی کفری هس و هزارویک قسم خورد و گفت دخترخوبی هستی که پیشنهاد خونه قبول نکردی😑نمیدونم واقعا خودمم موندم‌چی دروغه چی راست

بهش بگو یه خاستگار اومده بابام هم گیر داده زنش بشم نمیتونم باهات چت کنم گوشیم چک میشه بهم پیام نده

خب شاید بگه بزار منم شانسمو امتحان کنم.

اگرم بگم ازت بدم میاد ممکنه آبروریزی کنه چون من خیلی عکس تو پبجم دارم یا یه عکس بدون روسری واسش فرستادم😑😑😑😑

ازونجایی که داره التماس میکنه شماره پدرم یا خونمونو بدم که مادرش زنگ بزنه حرف بزنه باهاشون ولی خب ای ...

یه شماره الکی بش بده یا بگو من هنوز آمادگیشو ندارم یکم صبر کن بعد یه بهونه بیار بپیچون

مثلا یه خواستگار خیلی خوب برات اومده که مامانت اینا خیلی باهاشون اوکی ان

یا یه بهونه حتی الکی یدا کن و دعوا راه بنداز بعد کات کن

هول چیه هولو وقتی بکار میبرن که طرف قصد ازدواج نداره فقط میخواد تو رابطه سو استفاده کنه بقولا بزن در رو باشه به نظرم کسیکه قصدش جدیه هر ابراز احساساتی ممکنه پیش بیاد

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بهش پیام بده بگو ببخشید از چند باری که ما باهم رفتیم بیرون برای شناخت بود و من متاسفانه نتونستم با ش ...

آره این جمله خوبه ممنونم ازتون بهش میگم انشالله که جواب بده براش.چون هم محترمانه هست و هم بنوعی حرف دل منه.دمتون گرم.اگر کارسازبودتاابد دعاگوتون هستم