سلام دوستان.تایپک قبلیم مشکلمو گفتم دوستان گفتن خطرناکه باادمی که پیشنهاد خونه میده کات کن منم از چت جی بی تی متن واسه خداحافظی گرفتم و رفتم بهش فرستادموبلاک کردم.با یه اکانت دیگه آمد و گفت قصدش باهام جدیه و رسما میخواد بیاد خواستگاری و گفت به مادرش میگه فردا به خونه ما زنگ بزنن.اما من ازش خوشم نمیاددلسردش شدم حتااگر بگه قصرطلا میسازم برات و ازدواج شاهانه هم میگیرم برات من نمیخوامش.چیکارکنم دک بشه؟
چون شهرمون کوچیک فامیلمو میدونه میترسم تلفنوادرسو سریع پیداکنه باتوجه به این که ادرس دقیق خونمونو ک نداره ولی آدرس محله مونو حدودی گفتم😐😑
خودم میگم کلا دلیت بزنم اما خب پیچم ۲ کا هستش حیفم میادزحمتشو کشیدم😔.
ازطرفی دک نمیشه.
هرکی یه راه حل بگه ایشالله بحق امام حسین هرچی میخواد خود امام حسین بحق علی اصغرش به محرم نکشیده بهش بده🤲🏻🤲🏻🤲🏻
راه حل بدید توروخدا خونوادمم سختگیرن حتابفهمن یه جلسه هم بی اجازه اونا بیرون رفتم با پسرغریبه میکشن منو اگرم بااجازه اونا میرفتم خب بازمپیله میشدن و هزارویک حرفوحدیث دیگ میبود.
اگرم اجازه بدم بیاد خواستگاری ازونجا که هول آقا همه چی تمومه ممکنه زورم کنن ک قبول کن باتوجه به اینک اگر پسره پاشنه درو از جا بکنه.اخه خانوادم که حتااگر تحقیق هم بکنن بازم هول یاب که ندارن که بفهمن این آقا هوله هوسبازه😭😭😭😭