2777
2789

امروز من کلاس داشتم دانشگاه عمومی بود

بعد  یه دختره که بغلم بود برگشت گفت عزیزم نت داری منو وصل کنی خیلی خیلی نیاز به نت دارم و  کلی ناله کرد 

منم گفتم باشه عزیزم 

چون نت صبح گاهی داشتم از ۶ تا ۱۲ ظهر  ۱۵ گیگ 

بعد دیدم ۳ روز مونده نتم تموم بشه من ۲ گیگ کلا استفاده کرده بودم 

گفتم اگه خواستی فیلمی چیزی ام دانلود کن گرفت کلی فیلم دان کرد ۶ گیگ رو کلا استفاده کرد تو همون حین من داشتم از گوشی استفاده میکردم اونم وصل بهم بود هی میگفت گوشی رو استفاده نکن بزار نت قوی تر باشه 

من گرفتم خابیدم وسط کلاس بعد دیگه نفهمیدم درس استاد رو 

موقع تموم شدن کلاس بهش گفتم تو نوشتی جزوه این تایم  رو بده عکس بگیرم 

برگشت گفت اوممم نه دیگه نمیشه میخاستی خودت بیدار میموندی حرفای استاد گوش میکردی مینوشتی من نمیدم بهت خودم نوشتم  وقت گذاشتم  

منم گفتم اوکی 

بعد داشتم بلند میشدم برم  میگه کجا میری گفتم کارم تموم شد  میرم بوفه

گفت من هنوز نصفه مونده دانلود هام !!؟! 

گفتم من چکار کنم الان؟! 

برگشت گفت گوشیتو میتونی بزاری اینجا بمونه خودت بزی بوفه 

😯😟😤😤😤 محکم گفتم نهههه

🧡 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ حرصم گرفت اخخ

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

تقصیره خودته از سریع بعد دیگه این ادم و ادم حساب نکن

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

وایی چه ادمی بوده

حداقل یه تشکری چیزی

یا میزاشت از جزوش عکس بگیری

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️