2777
2789
عنوان

خواب یکی رو دیدن

117 بازدید | 23 پست

بچه ها به نظرتون دلیل اینکه یه نفر همش میاد تو خوابم

ولی من اصلا در طول روز و هیچ وقت تو فکرش نیستم

چیه؟کلا حسی ندارما نمیدونم مرا همش میاد تو خوابم 

دلیلش اینه دقیقا اینکه هربار خوابشو میبینی بهش فکر میکنی

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچچچ وقت فک نکردم بهش ولی خوابشو زیاد دیدم هیچ وقتم تو خواب حرف نزدم باهاش

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

دلیلش اینه دقیقا اینکه هربار خوابشو میبینی بهش فکر میکنی

نه بخدا حتی بعد اینکه چند باره خوابشو میبینم 

با خودم میگم واااا این چرا اومد تو خوابم بعد فراموشم میشه

یکی از فامیلامونه ،اینجوری نبوده که عاشقش باشم 

یا حتی عادی بهش فکر کرده باشم

نمیدونم همش تو خواب منه😂😐

به نظرم اشتباهه چون من اصلا فکر نمیکنم ولی خوابشو میبینم

وقتی از خواب پا میشی اولین چیزی ک میگی اینه که عه من به فلانی فک نمیکنم پس چرا میادتو خوابم ... 

این میره تو ناخودآگاه مغزت و همین باعث میشه خوابشو ببینی 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹