2777
2789

دوسالشه از ماشین بیاد بیرون هوا گرم باشه یا آفتاب شدید باشه رو پاهاش وایمیسته میشینه همونجا گریه میکنه که بغلش کنیم.

این نشانه بدی نیست؟

اگر حالش خوب باشه سیر باشه هوا خوب باشه خیلی هیجان راه رفتن داره

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه ندارم

پسر منم دوسال نیمشه اصلا اینجوری نیس

ولی جدا از اینا پسر من خیلی با معرفته می‌دونه مریضم نمیتونم بغلش کنم وقتای ک میبرمش بیرون از خستگی رو پله میشینه بغل من نمیاد ک خسته نشم

البته برای من اینجوری نیس برای همه اینجوریه

از وقتی به راه افتاده نمیزاره کسی بغلش کنه 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

تجربه ندارمپسر منم دوسال نیمشه اصلا اینجوری نیسولی جدا از اینا پسر من خیلی با معرفته می‌دونه مریضم ن ...

ای جونم خدا حفظش کنه واست 🥰

پسر بزرگ من خصوصیات اینچنینی داره ولی کوچیکه نه خیلی کم طاقته

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

منم با این سن و سال همینم😂

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

ای جونم خدا حفظش کنه واست 🥰پسر بزرگ من خصوصیات اینچنینی داره ولی کوچیکه نه خیلی کم طاقته

دخترم منم همین طوری بود.اینا پوستاشون  به نور افتاب هم  خیلی حساسه.مواظبش باش پوستش خراب نشه