2777
2789

در یه خانواده خوب و سطح بالا به دنیا اومدم ولی از بچگی از درون احساس تنهایی می کردم چون بلد نبودم درست حسابی با دیگران ارتباط برقرار کنم. خیلی دوست داشتم با دیگران بگم و بخندم و اصلا خجالتی نبودم ولی بلد نبودم و خانوادم بهم می گفتن دیوونه و ساده.  گذشت تا به ۲۰ سالگی رسیدم و آروم شدم ازدواج کردم با یه خانواده ی خوب و سطح بالا همسرم هم یه شغل مهم داره ، خودم هم ارشد گرفتم و یه شغل آبرومند دارم ولی هنوزم همون مشکلات رو دارم و نمی تونم با دیگران ارتباط درست برقرار کنم. متاسفانه بچه هام هم دقیقا مثل خودم هستن و خیلی ساده ایم. وقتی اطرافیان رو می بینم که خیلی با سیاست و زرنگن ولی منو بچه هام ساده ایم هر لحظه می میرم و زنده میشم و عذاب می کشم خیلی حالم خرابه و برای آینده ی بچه هام به شدت نگرانم

روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم و به خودکشی فکر می کنم.

اگه تجربه ای در این مورد دارید لطفا دریغ نکنید، امام زمان ازتون راضی باشه

منم خیلی ساده ام مث کل خونوادم حداقل کمکی که میتونم بکنم اینه که این نسل رو ادامه ندم 😔

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما چند نفرید؟ چجورید که میگید ساده اید؟

6 نفریم هیچ کدوم توانایی برقراری ارتباط نداریم رفیق پیدا نمیتونیم کنیم تیکه میندازن نمیفهمیم همه رو ادم خوبی حساب میکنیم خیلی ساده ایم من بخاطر این ویژگی هیچوقت پدر و مادرمو نمیبخشم

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

6 نفریم هیچ کدوم توانایی برقراری ارتباط نداریم رفیق پیدا نمیتونیم کنیم تیکه میندازن نمیفهمیم همه رو ...

دقیقا منم اینجورم با این تفاوت که کل اعضای خانوادم خوبن غیر از من

6 نفریم هیچ کدوم توانایی برقراری ارتباط نداریم رفیق پیدا نمیتونیم کنیم تیکه میندازن نمیفهمیم همه رو ...

خواستگار داشتی تا حالا؟

منم خانوادم رو به خاطر اینکه شوهرم دادن حلال نمی کنم خیلی در عذابم

به خاطر به دنیا آوردن نمی بخشیشون؟

اره زندگیمو نابود کردن بخاطر خیلی چیزا نمیبخشمشون

خواستگار داشتی تا حالا؟منم خانوادم رو به خاطر اینکه شوهرم دادن حلال نمی کنم خیلی در عذابم

اره

عزیزم تا می تونی رو خودت کار کن تا زرنگ بشی بعد ازدواج کن

انقد خونواده ساده ای هستیم خواستگار بدردبخور برام نمیاد