2777
2789

من دوماهه گونه ها و شقیقه و فک مو ژل زدم 

چون صورتم لاغر بود

الان خیلی زیبا شدم خیلی تغییر کردم  اصلا جوون تر شدم خیلی خیلی راضی ام 

اما از یکی شنیدم ک بعدا پوستم شل میشه و چروک چون ژل زدم یعنی حقیقت دارع؟ 

یعنی اگه شش ماه دیگه نتونم تمدید کنم و نتونم دوباره ژل بزنم پوستم شل و افتاده میشه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بابا من تمدید نرفتم همونجوریم موند گونه هام . اون چربیه ک پوست شل میشه

تو رو خدا جدی میگی؟؟ 

اخه گفت بین 6تا 8ماه شاید ماندگاری داشته باشه یعنی بیشتر میمونه برام؟؟ 

شما چند وقت پیش زدین؟  اب هم زیاد میخورین؟ 

تو رو خدا جدی میگی؟؟ اخه گفت بین 6تا 8ماه شاید ماندگاری داشته باشه یعنی بیشتر میمونه برام؟؟ شما چند ...

من تقریبا بخوام بگم دوسال پیش زدم . ۶۰ درصدش جذب شده ولی اون حالت برجستگیش مونده . هم چونه م هم گونه هام .

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

عزیزم چقدر هزینه شد؟ شبیه این پنک های اینستاگرام نشدی؟میشه اگر تهرانی آدرس بدی

ن اصلااا خیلی طبیعی قشنگ شدم جوری ک همه میگن قشنگ شدی چیکار کردی اصلا نمیفهمن ژل زدم پوستم شفاف ترم شده بخدا خیلی اعتماد به نفسم بالا رفته  خیلی زیبا شدم خودم سیر نمیشم از بس تو اینه نگاه میکنم

تو رو خدا جدی میگی؟؟ اخه گفت بین 6تا 8ماه شاید ماندگاری داشته باشه یعنی بیشتر میمونه برام؟؟ شما چند ...

اره عزیزم من روزی سه چهار بطری از این بطری بزرگای اب معدنی میخورم شایدم بیشتر 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ن اصلااا خیلی طبیعی قشنگ شدم جوری ک همه میگن قشنگ شدی چیکار کردی اصلا نمیفهمن ژل زدم پوستم شفاف ترم ...

عکسسسس 🥲♥️

اسی بزار منم میخوام بزنم اما میترسم مصنوعی بشه صورتم 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

من تقریبا بخوام بگم دوسال پیش زدم . ۶۰ درصدش جذب شده ولی اون حالت برجستگیش مونده . هم چونه م هم گونه ...

چ جالب   پس هنوز مونده برات 

خیلی عالیه من حاضرم یکسال بمونه سالی یبار تمدید میکنم خیلی چهرم عوض شده