2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونم زعفرون چیزای گرم بخورم

منم چند روز پریودم عقب افتاده بود چند بار زعفران غلیظ خوردم نمی‌دونستم باردارم. هیچی نشد رفتم آزمایش و سونو دیدم بلههه..فسقلی قایمکی اومده برا خودش جا پیدا کرده قلبشم چ قشنگ میزنه هرچند شوکه شده بودم اما سقط نکردم 

اینو میگم ک کاش نگه داری

یا اگه قصدد سقط داشتی نمیرفتی آزمایش و ...ک بدونی بارداری 

روحت  اذیت میشه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
منم چند روز پریودم عقب افتاده بود چند بار زعفران غلیظ خوردم نمی‌دونستم باردارم. هیچی نشد رفتم آزمایش ...

عزیزم من اصلا قصد بارداری نداشتم وقتایی ک جلوگیری نداشتم نمیشدم ولی از وقتی قرص قندخون میخوردم تخمگذاری منظم شده بود دیدم پریود نمیشم گفتم شاید عفونت دارم چیزای گرم میخورم بعد دیدم ن باز پریود نمیشم رفتم تست دادم تا باردارم واقعا شرایطشو ندارم ک بخام ب دنیا بیارمش خودم ی پسر دارم اصلا دیگه بچه نمیخام

منم چند روز پریودم عقب افتاده بود چند بار زعفران غلیظ خوردم نمی‌دونستم باردارم. هیچی نشد رفتم آزمایش ...

روحم همین الانم اذینه چون همش دارم گریه میکنم ولی نمیخام ی بجه بیارم اونم این دنیا زجر بکشه 

عزیزم من اصلا قصد بارداری نداشتم وقتایی ک جلوگیری نداشتم نمیشدم ولی از وقتی قرص قندخون میخوردم تخمگذ ...

منم قبل عید رژیم گرفتم ی مقدار لاغر بشم 

اصلا قصدشو هم نداشتم 

همسرم اونقد درگیر کار بود ک وقت و حوصله.... نداشتیم

تازه ی دختر ۱۰ ماهه هم دارم الان ۱۳ ماهشه

از نظر روحی هم آمادگی نداشتم 

اما خب شده ‌و من باید بدنیا بیارمش 

فقط نگرانم بعدا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد پشیمانی ببار بیاد 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
روحم همین الانم اذینه چون همش دارم گریه میکنم ولی نمیخام ی بجه بیارم اونم این دنیا زجر بکشه

هرچی خودت مصلحت می‌دونی